![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Napędy optyczne CD Tematy poswięcone nagrywarkom i nagrywaniu płyt CD-R/RW |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#1 |
Wyjadacz ;)
Data rejestracji: 05.04.2002
![]() |
hitman 2
zamierzam kupic te gre, jednak nie wiem czy dam rade zrobic kopie zapasowa tej gry przy obecnej nagrywarce, dlatego chialbym sie dowiedziec czym ta gra jest zabezpieczona.
|
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#2 |
XV1100
![]() Data rejestracji: 19.02.2002
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Nie przegrasz tej gry, jedynie ratuje ***** jesli znajdziesz. Poczytaj tu, bo to juz bylo: http://forum.cdrinfo.pl/showthread.p...ghlight=hitman
|
![]() |
![]() |
#3 | |
Stały bywalec ;)
Data rejestracji: 21.08.2002
![]() |
hehe
Cytat:
![]() |
#4 |
Kocham Paskudy, Świntuszę
Data rejestracji: 30.03.2002
![]() |
potwierdzam - mam to samo - gra pomimo ze MA cracka, dziala bez niego (upewnilem sie ze mam oryginalny exec - poprosilem kumpla zeby mi przeslal i dalej to samo)
Hitmana2 juz kupilem - w weekend {o ile przyjdzie paczka} niose do kolegi z LTR48 i zobaczymy czy alkochol tez jej nie ruszy ![]()
![]() |
#5 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 10.11.2002
![]() |
A jednak !!!
gierka została przegrana na clonie i liteonie !!!
nie był potrzebny krak ale jeżeli chcesz ją kupić to całkowicie wystarczy ściągnąć no-cd ***** i kopia płyty nie jest potrzebna !!!!! przy okazji gra hest kiepska i nie warta 129.90 ![]() poz |
![]() |
![]() |
#6 |
![]() |
jesli hitman ci sie nie podobal to... nawet nei wiem co powiedzec...
powiem tylko jedno - ja dalem w sumie 24.95$ i uwazam ze warto tyle wydac na te gre - jest to jednoczesnie powod dla uzasadnionego piractwa - gdyby nie pirat ktorego mialem nie kupilbym tej gyr bo werjsa demo (o ile istnieje ![]() ta gra moze ci sie NIE PODOBAC - spoko, ale nie mow ze nei ejst tego warta - zawalilem przz nia w sumie z 10 nocy nie liczac normalengo grania po godzince czy dwi dziennie - i jest i byla tego warta
![]() |
#7 | |
Wyjadacz ;)
Data rejestracji: 05.08.2001
![]() |
Cytat:
Pozdawiam wszystkich.
![]() |
#8 |
![]() |
heh
![]() jedyne rowniez posiadam... kupilem po tym jak pogralem w dwojke
![]() |
#9 |
XV1100
![]() Data rejestracji: 19.02.2002
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Moze te piraty dzialajace bez cracka byly przegrane z wersji bez tego nowego securomu, a sam ***** byl dodany zwyczajowo na wszelki wypadek? To ze ***** nie dziala to przeciez sie zdarza. Pytanie za konia z rzedem, kto ma oryginal zeby sprawdzic zabezpieczenie - wlasnie Sid moglbys sprawdzic, jak juz dostaniesz, co w tym siedzi i co z tym sie da zrobic.
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Data rejestracji: 06.04.2002
![]() |
Hitman 2 - SecuROM 4.83.11.0031
Jak skopiowac bez uzywania cracka: http://www.fileforums.com/showthread...threadid=36666 Sekcja SecuROM *NEW* (>4.8x) |
![]() |
![]() |
|
|