![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Napędy optyczne CD Tematy poswięcone nagrywarkom i nagrywaniu płyt CD-R/RW |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#1 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 28.05.2002
![]() |
problem z obrazem - Warrior Kings
sciagnalem obraz Warrior Kings z Clone CD.
pod Demon Tool-sem odpala sie ale dopiero po wlaczeniu opcji SAFEDISK. Clony XXL pokazuje ze jest zabezpieczony Safe diskiem2.51 mam LG8320B ktora powinna sobie poradzic z safe diskiem wypalalem w clone z ustawieniami z clony XXL i giera z CD sie nie odpala :-( poradzcie jak moge ja wypalic zeby wszystko bylo ok ... cracka nigdzie nie moge znalezc... w clonny XXL nie moge zrobic wyszukania blednych sektorow, podaje ze nie mam odpowiednich sterownikow aspi (od kilku dni mam XP i nie moge znalezc zadnych ktore to zmienia) moze to jest przyczyna ![]() pozdrowionka |
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#2 |
All Eyez On Me
Data rejestracji: 29.09.2001
![]() ![]() |
Ta gra jest zabezpieczona safediskiem 2.60.
Jezeli nie mozesz wypalic jej a robisz to opcjami z clony to obraz mogl zostac zle zrobiony. Bo nagrywarka umozliwia poprawne wykonanie kopi tej gry. A aspi sa do sciagniecia z cdrinfo z dzialu download. |
![]() |
![]() |
#3 |
Forumator
Data rejestracji: 28.02.2002
![]() |
ja gdzies cztalem ze to Laserlock, dolaczylem kilka crkackow sprwadz je, moze z nimi bedzie ok
#5 |
Forumator
Data rejestracji: 07.12.2000
![]() |
to tak ode mnie...
wątpie by był to sd 2.60 moze inny mniejszy ale 2.60 to raczej nie .. jesli sciagnąłeś obraz zrobiony clonem znaczy ze nie taki jak wydajją "popularnie" stąd wnioskuje ze robiony przez osobe prywatna.. jesli ona źle zrobiła ten obraz to masz wynik w postaci ..ERROR'u http://www.gamecopyworld.com/ a tu znajdzies antidotum... |
![]() |
![]() |
#6 | |
All Eyez On Me
![]() ![]() |
Cytat:
I, ze to jest wersja 2.60 a dokladnie 2.60.052.( to do obara) Z racji tego, ze oryginalna plyte posiadam w swojej domowej kolekcji.( ale podniesliscie mi cisnienie ![]() |
|
![]() |
![]() |
#7 |
Forumator
![]() |
rozumiem ze wywód swój prowadzisz z napisu na pudełku ? ze to sd 2.6 ?
02/28/2002 Warrior Kings DEViANCE [xx/41] wtedy została wrsja "inna" sd 2.6 chyba póxniej... ja mam tę "inną" wersję i NIE ma sd więc na tym opieram swą opinię a nie na chęci wypowiedzenia sie ..chyba ze Weron masz pl-ke - wtedy mozliwe, bo wątpię byśmy mówili o dwóch zupełnie innych grach... |
![]() |
![]() |
#8 |
Forumator
![]() |
a to dla swiętego spokoju http://www.warrior-kings.com/pagesGB/techfaq.html
5 faq od góry ... Weron - mysle ze masz wersje polską ... |
![]() |
![]() |
#9 |
Nowy na forum
![]() |
dziekuje wszystkim za interesowanie sie tematem
w szczegolnosc dzieki za *****-i do gierki, jeden z nich rozwiazal moj problem musze tylko dodac go do obrazu plytki i wypalic (jakim programem najlepiej to zrobic - obraz z Clone CD)? |
![]() |
![]() |
#10 | |
All Eyez On Me
![]() ![]() |
Cytat:
A, ze to jest safedisk 2.60 stwierdzil safedisc analyzer. Clony wykrywa 2.51. Zreszta nie pierwszy raz sie myli.(bo nie podejrzewalbym o to safedisc analyzer) Do clony stracilem zaufanie jak wykryl mi safedisk na plycie z danymi ktora sam nagralem. Po prostu sie zamotal. |
|
![]() |
![]() |
#11 | |
All Eyez On Me
![]() ![]() |
Cytat:
|
|
![]() |
![]() |
#12 |
Nowy na forum
![]() |
powoli wymiekam
uwalilem juz 2CD :-( po wyciagnieciu plikow z obrazu dodaniu cracka nie mozna zainstalowac po dodaniu cracka do obrazu (w WIN-ISO) i wypaleniu jako obraz wali sie w trakcie instalacji moze nie jestem zbyt kumaty i prosil bym o opis krok po kroku... zalezy mi zeby ***** byl na tej samej plytce co gierka pozdrawiam |
![]() |
![]() |
#14 | |
Forumator
![]() |
Cytat:
![]() |
|
![]() |
![]() |
#15 |
Obserwator
Data rejestracji: 01.05.2002
![]() |
Obrazy w formacie ISO wypala tez Blindwrite.Wypalac w trybie DAO Pw z opcja wzmacniania slabych sektorow.
|
![]() |
![]() |
|
|