![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
|||||||
| Napędy optyczne CD Tematy poswięcone nagrywarkom i nagrywaniu płyt CD-R/RW |
![]() |
|
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
|
|
#1 |
|
Nowy na forum
Data rejestracji: 27.05.2002
![]() |
Wadliwe płytki
Część
Witam wszystkich starych wyjadaczy na forum. Ma pytanko. Dostałem ostatnio o kumpla 2 CD z Medal of Honor tylko jak przypuszczam zostały źle przegrane, bo przy instalacji w 1 CD wyskakuje monit o zmianę dysku - tylko że jak zmnieniam na CD 2 to instalator wyświetla mi że to nie ta płytka. Czy istnieje możliwość naprawy zgranych z tych płyt obrazów aby gra się instalowała poprawnie ( np. potraktowanie obrazów betablokerem itp.). Koleś mówi że zgrywał na TEACu 5040EB ClonemCD 4.0.0.0. Z góry dzięki za pomoc. |
|
|
| #ads | |
|
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Forumator
Data rejestracji: 07.12.2000
![]() |
a czy to była kopia oryginału ..? czy juz z kopii ? dziwne bo przeciez gra powinna zainstalować sie poprawnie a dopiero wysypywać sie ewentualnie podczas uruchamiania... jesli tak to pozostaje Ci załatwienie tylko drugiej płytki...chyba ze pierwsza jest skopana...
|
|
|
|
|
#3 |
|
Łaskobójca
Data rejestracji: 24.04.2001
![]() |
skąś znam te objawy
![]() za szybko była robiona / sam to na własnej skórze przerabiałem / daj odczyt na 4 i wypalanie max4 / ja dałem jak dobrze pamietam też 4/ eby ciekawiej to sowj,a kopie bezpieczeństwa kopi bezpieczenstwa zrobiłem dobrz dopiero przy następnej coś mnie podkusiło / piwo czekało w knajpie /pozdro
|
|
|
#4 |
|
XV1100
Zlotowicz
![]() Data rejestracji: 19.02.2002
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Mialem u siebie to samo, tzn u mnie w koncu wyszlo ze to pierwsza plytka nie doinstalowala sie do konca i przy drugiej wyskakiwalo cos takiego jak piszesz. Racje ma chyba cana ze to wina za duzej predkosci przy kopiowaniu.....te moje w dodatku byly na akossach o ktorych juz wiadomo ze trudno sie czytaja. Lekarstwem na te moje klopoty okazala sie instalacja z nagrywarki, bo cdrom LG52x sie wykladal. :-)
|
|
|
|
|
#5 | |
|
Nowy na forum
Data rejestracji: 27.05.2002
![]() |
Cytat:
Z góry dzieki do odpowiedz. |
|
|
|
|
|
#6 |
|
Nowy na forum
Data rejestracji: 29.05.2002
![]() |
albo wadliwe płytki albo wadliwa gierka albo wadliwy komp...
|
|
|
![]() |
|
|