![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Napędy optyczne CD Tematy poswięcone nagrywarkom i nagrywaniu płyt CD-R/RW |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#1 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 12.08.2002
![]() |
![]()
Mam NECA 7900A kupiłem go 10 miesięcy temu (czyli dokładnie dostałem go od Sw.MIKOŁAJA ;p ). Do wczoraj czyli 24 pażdziernika 2002 było wszystko wypas przez 10 miechów żadne płytki mi niepopsóła (a nagrałem ok 100).Chodziła cicho i stabilnie tylko miała długi czas dostępu ale NECi tak mają jakimś dziwnym trafem obsługiwała mi overburning (NECI NIEOBSŁUGUJĄ (bynajmiej na cdrinfo tak pisze)) BYłem z niej zadowolony. Problem olega na tym że chciałem se nagrać filmik i gdy zamykało płytkę wyskoczył mi błąd "WYKONANIE POLECENIA FIKSACIA NIEBYŁO MOZLIWE" puźniej prubowałem jeszcze raz na cdrw i tosamo puźniej znowu prubowałem nagrać inne pliki powyżej 650 (żeby zamkneło) i tosamo. troche sie wpieniłem więdz diś czym prędzej zaniosłem ją do serwisu (bo mówie gwarancja sie skończy i będzie lipa) czytałem troche na forum o tym problemie i słyszałem że to pierwsze oznaki rozsypywania się. ale mam kilka pytań
1. Czym jest spowodowany ten błąd? 2. Czy można mu jakoś zaradzić? 3. Czy w uznadzą go w serwisie? jeżeli ktoś dwał nagrywarke z tym probklemem prosze o kontakt 4. jeżeli ktoś mieł podobny problem też prosze o kontakt na gg:3438682 lub na łemach forum Urzywam nero 5.5.9.14 i clona ale klon sie nic nieplje mam celerona 633 gg:3438682 |
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
|
|