Powrót   Forum CDRinfo.pl > Napędy optyczne i nagrywanie CD, DVD, Blu-ray, HD DVD > Napędy optyczne CD

Napędy optyczne CD Tematy poswięcone nagrywarkom i nagrywaniu płyt CD-R/RW

Witaj Nieznajomy! Zaloguj się lub Zarejestruj

Zarejestrowani użytkownicy mają dostęp do dodatkowych opcji, lepszej wyszukiwarki oraz mniejszej ilości reklam. Rejestracja jest całkowicie darmowa!

Opcje związane z dyskusją Tryby wyświetlania
Prev Poprzedni post   Następny post Next
Stary 24.10.2002, 13:39   #1
siny
Nowy na forum

Data rejestracji: 12.08.2002
siny w tym momencie nie ma Reputacji dodatnich ani ujemnych <0  pkt>
Exclamation Problem z... POMOCY!

Mam NECA 7900A kupiłem go 10 miesięcy temu (czyli dokładnie dostałem go od Sw.MIKOŁAJA ;p ). Do wczoraj czyli 24 pażdziernika 2002 było wszystko wypas przez 10 miechów żadne płytki mi niepopsóła (a nagrałem ok 100).Chodziła cicho i stabilnie tylko miała długi czas dostępu ale NECi tak mają jakimś dziwnym trafem obsługiwała mi overburning (NECI NIEOBSŁUGUJĄ (bynajmiej na cdrinfo tak pisze)) BYłem z niej zadowolony. Problem olega na tym że chciałem se nagrać filmik i gdy zamykało płytkę wyskoczył mi błąd "WYKONANIE POLECENIA FIKSACIA NIEBYŁO MOZLIWE" puźniej prubowałem jeszcze raz na cdrw i tosamo puźniej znowu prubowałem nagrać inne pliki powyżej 650 (żeby zamkneło) i tosamo. troche sie wpieniłem więdz diś czym prędzej zaniosłem ją do serwisu (bo mówie gwarancja sie skończy i będzie lipa) czytałem troche na forum o tym problemie i słyszałem że to pierwsze oznaki rozsypywania się. ale mam kilka pytań

1. Czym jest spowodowany ten błąd?
2. Czy można mu jakoś zaradzić?
3. Czy w uznadzą go w serwisie? jeżeli ktoś dwał nagrywarke z tym probklemem prosze o kontakt
4. jeżeli ktoś mieł podobny problem też prosze o kontakt na gg:3438682
lub na łemach forum

Urzywam nero 5.5.9.14 i clona ale klon sie nic nieplje
mam celerona 633

gg:3438682
siny jest offline  

#ads
CDRinfo.pl
Reklamowiec

Data rejestracji: 29.12.2008

CDRinfo.pl is online  

Twoje uprawnienia: