![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Napędy optyczne CD Tematy poswięcone nagrywarkom i nagrywaniu płyt CD-R/RW |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#1 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 24.06.2002
![]() |
Problem Z Przeciąganiem Plików Audio W Nero
Wtajcie !!!
Mam pewnien problem. Mam NERO v.5.5.9.0 pod WIN 2000 PRO PL SR3 i od pewnego czasu jest coś nie tak. Kiedy chcę przciągnąć plik *.wav do do nagrania jako CD-AUDIO Nero krzyczy Mi że nie może czytać tego pliku !!! Robiłem to samo na WAVE EDITORZE i też nic. Pomocy !!!! Gracjan P. |
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#2 |
lub po prostu Paput
Data rejestracji: 07.03.2002
![]() |
Czy problem dotyczy tylko NERO, czy występuje w innych programach do nagrywania podczas umieszczenia plików w kompilacji?
Jeżeli wystepuje generalnie musisz sprawdzić w SYSTEMIE czy masz kompletny zestaw koderów/dekoderów audio w folderze dźwięki i multimedia. Jeżeli problem dotyczy tylko NERO, to być może coś jest nie tak w ustawieniach programu. Niestety nie pamiętam, a nie mogę teraz tego sprawdzić czy W NERO można wybierać dowolnie kodery/dekodery audio z listy dodatkowej (tak jak w Feurio), czy korzysta on z tych zaistalowanych w systemie. |
![]() |
![]() |
#3 |
Nowy na forum
![]() |
Czee Paput !!!
Problem jest też w innych aplikacjach !!! Ja już robiłem wszystko co jest możliwe ale to i tak nie pomogło ![]() Może ty Mi soć jeszcze poradzisz ?? |
![]() |
![]() |
#4 | |
lub po prostu Paput
![]() |
Cytat:
Ten zestaw koderów/dekoderów powinien być w Win2000 prof zaistalowany standardowo - porównaj tą zawartość z zawartością u sibie. |
|
![]() |
![]() |
#5 | |
Team Member
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 20.06.2000
![]() |
Cytat:
![]() |
#6 | |
lub po prostu Paput
![]() |
Cytat:
Jeżeli jednak dotyczy to tak że innych plików - temat jest otwarty. |
|
![]() |
![]() |
#7 |
Nowy na forum
![]() |
Pliki sa ok. Czy to jest jeden czy więcej ale zawsze jest to samo
|
![]() |
![]() |
#8 | |
lub po prostu Paput
![]() |
Cytat:
|
|
![]() |
![]() |
#9 |
Nowy na forum
![]() |
Sprawdzałem tam wszystko ok.
Jednak to jest dla Mnie dziwne bo małe wavy (max 1mb) ładują się bez niczego !!! |
![]() |
![]() |
#10 | |
lub po prostu Paput
![]() |
Cytat:
Ten problem, jak piszesz pojawił się "od pewnego czasu". Spróbuj przypomnieć jakie progarmy instalowałeś poprzednio i moment kiedy zaczeły się problemy. Być może jakiś program powoduje takie zachowanie się systemu. Trudno rozwiązuje sie takie sprawy, jak nie siedzi sie bezposrednio przed komputerem który sprawia problemy. W ten sposób można snuć tylko domysły. Jak wrócę do domu (jestem w pracy) to zastanowie się jeszcze nad tym problemem (też mam zainstalowany win2000),a może w międzyczasie inny forumowicz będzie miał jakiś pomysł i poda Ci antidotum. |
|
![]() |
![]() |
#11 |
Nowy na forum
![]() |
Witajcie Serdecznie !!!
Na samym początku chciałbym serdecznie Wszystkim podziękować za porady i pomoc. Doszedłem wreszcie do tego co się dzieje. A więc : "Problem polegał na dekompresji z mp3 do wav-a przez winampa (plugin jakiś był walnięty), coś kopcił przy procedurze i NERO tego nie akceptowało" Rozwiązałem ten problem poprzez wycięcie WINAMPa w pień i postawiłem go na nowo i wszystko jest już oki !!! ![]() Wielkie Dzięki jeszcze raz ![]() Pozdrawiam !!! |
![]() |
![]() |
|
|