![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Napędy optyczne CD Tematy poswięcone nagrywarkom i nagrywaniu płyt CD-R/RW |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#16 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 11.07.2003
![]() |
a jeszcze pytanie czy ktos moze pisal jakiegos maila do polskiego dystrybutora Lite-on na Polske firme http://www.liteon.ab.pl
przydalo by sie jakies potwierdzenie tego problemu z ich strony, bo wiecie Panowie nie ma jak reklama szeptana ,ciekawe ilu przyszlych posiadaczy nagrywarek juz wystraszylismy od firmy Lite-on,tak wiec z ich strony powinno im zalezec nad rozwiazaniem tego problemu wtedy moze latwiej bedzie zareklamowc w serwisie ja napisalem cos takiego do nich , tylko ze on moga miec cos takiego w ****** zreszta wiecie sami gdzie ale licze na jakas odpowiedz poczekamy zobaczymy |
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#17 | |
Samiec - twój wróg!
Data rejestracji: 21.06.2003
![]() |
Cytat:
|
|
![]() |
![]() |
#18 |
Nowy na forum
![]() |
zainstlowalem sterowniki ASPI pod XP bo ich nie bylo w systemie
reset systemu i proba ngarania no ale nagrywaraka jak mnie nie lubiala tak dalej nie ma ochoty wskoczyc na obroty |
![]() |
![]() |
#19 |
Nowy na forum
![]() |
tresc mojego maila
prosze o wyjasnienie problemu zwiazanego z nagrywarka lite-on 48x24x48 S seria tych nagrywarek ma prawdobodobnie problemy z kalibracja lasera i nagrywaniem plyt cd ktore slizgaja sie w napedach i nie moga wskoczyc na duze obroty, jezeli sa Panstwo zainteresowani szczegolami problemu odsylam na link forum strony cdrinfo.pl gdzie z takim problelmem zmaga sie kilka uzytkownikow tego modelu nagrywarki http://forum.cdrinfo.pl/showthread.p...822#post170822 jest to problem dla was znany? i dlaczego cos takiego wystepuje? jak trafilem na trefna seria nagrywarki to co mam zrobic zeby udowodnic ludziom w serwisie,gdzie kupowalem sprzet ze nagrywarka jest zepsuta, bo raz juz im zanioslem do serwisu i akurat tam im nagralo i powiedzieli ze nie ma podstaw do reklamacji Prosze o odpowiedz jak narazie nie bardzo zadowolony użytkownik nagrywarki firmy Lite-on Michał Leśniak |
![]() |
![]() |
#20 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 01.01.2003
![]() |
Hej !
Ta seria nagrywarek jest jakas felerna mialem ten sam problem to napewno nie jest wina sterownikow, dma, systemu, firmwire, ani brudnej optyki sprawdzalem to wszystko i zakonczylo sie na servisie teraz czekam jeszcze tydzien mi zostal. Takze niezadowolony klient Liteon`a |
![]() |
![]() |
#21 |
Bywalec
Data rejestracji: 20.07.2002
![]() |
Ludzie ja wam tylko współczuję i życzę żebyście dostali nowusieńkie nagrywareczki w pełni i sprawnie działające.
bo ja mam LiteOnika troche starszego 40125S i przez rok przepalił mi 440 CD !!! Nieźla, prawda ? Teraz tylko się głowie jaką wciśnąć gatkę w serwisie żeby mi dali nowego liteonika pod koniec gwarancji (hehehe)
#22 | |
Samiec - twój wróg!
Data rejestracji: 21.06.2003
![]() |
Cytat:
nie chce, zeby to zabrzmialo zbyt ostro, ale to m.in. przez takich jak Ty, serwisy olewaja ludzi, ktorym naprawde zepsul sie sprzet (bo zamiast dokladnie przetestowac kazdy sprzet musza bawic sie z takimi reklamacjami jak Twoja) troche to nie fair, nie sadzisz? |
|
![]() |
![]() |
#23 |
Bywalec
Data rejestracji: 20.07.2002
![]() |
Ok ok niby masz rację ale zobacz przecież każdy z racjonalnego punktu widzenia chce dostać nową nagrywarkę z nowiusieńkim laserem nieużywaną i w pełni działającą bo dobrze nagrywa płytki
a swoją drogą to moja już zaczyna się powoli sypać (ma problemiki z odczytem niektórych płytek i pojawiają sie błędy przy odczycie płyt w NeroCdSpeed)
#24 |
Nowy na forum
![]() |
jutro ide z nagrywarka do serwisu,probowalem dzis nagrac obraz z dysku na cd dysana,platinum,akkos,datex i emtec i nic nie ruszylo w sumie najlepiej sie rozpedzala plyta datexa ale zabraklo jej "pary" do wskoczenia na obroty
jeszcze podejde do kumpla podpiac u niego nagrywarke dla pewnosci i jeszcze raz sparwdzic na innym kompie |
![]() |
![]() |
#25 |
Guru
Data rejestracji: 24.02.2003
![]() ![]() |
U mnie rozwiązaniem problemu było rozdzielenie nagrywarki LITE-ON z nagrywarką YAMAHA F1. tzn gdy były podłączone na tym samym kablu to LITE-ON rozpędzał płytę i hamował, po odłączeniu YAMAHY lub po podłączeniu innego napędu - chodzi normalnie, wszystko OK
![]()
#26 |
Nowy na forum
![]() |
ja mam nagrywarke litka jako rowniez naped cd,wiec zaden inny naped nie jest podlaczony,wczoraj u kumpla podlaczalem na jego kompie i objawy takie same,dzis zanioslem do serwisu,problem opisalem,ale serwisanta nie bylo i maja sprawdzic jutro wiec czekam na wiesci
|
![]() |
![]() |
#27 | |
Nowy na forum
Data rejestracji: 01.01.2003
![]() |
Cytat:
|
|
![]() |
![]() |