Forum CDRinfo.pl

Forum CDRinfo.pl (https://forum.cdrinfo.pl/)
-   Napędy optyczne CD (https://forum.cdrinfo.pl/f2/)
-   -   Problem z rozpędzaniem w LiteOn LTR-48246S (https://forum.cdrinfo.pl/f2/problem-rozpedzaniem-liteon-ltr-48246s-23246/)

Testus 01.08.2003 07:45

Wiem ale wiem też że wiekszosc z nich sprzedaje napedy z lewych kanałów. Nie bede wymieniał ale sam znam 3 takie znane firmy w Katowicach. Ale EOT juz, wystarczy. Teraz nie dam się juz nabrać

memorando 01.08.2003 07:41

Cytat:

Testus napisa***322;(a)
Niestety nie zawsze :( Sam tego doswiadczyłem w znanej katowickiej firmie. Będę musiał poszukac innego sprzedawcy.
na AB.liteon.polska jest lista autoryzowanych dealerów liteona przez nich

Testus 01.08.2003 07:28

Niestety nie zawsze :( Sam tego doswiadczyłem w znanej katowickiej firmie. Będę musiał poszukac innego sprzedawcy.

memorando 01.08.2003 00:23

Cytat:

Testus napisa***322;(a)
memorando ale jak jest z gwarancja Litoena ??? Daja firmowa czy nie ??? Bo raz juz sie naciałem i skonczyło sie na LG (boze co za koszmar).
gwarancja u sprzedawcy ale jak kupujesz u autoryzowanego sprzedawcy liteona zawsze wymienią na liteona:)

Testus 31.07.2003 22:30

memorando ale jak jest z gwarancja Litoena ??? Daja firmowa czy nie ??? Bo raz juz sie naciałem i skonczyło sie na LG (boze co za koszmar).

memorando 31.07.2003 22:16

Cytat:

Pinki napisał(a):
Qrde ale chaos ^_^ Ah ta interpunkcja, mialem problemy zeby sie polapac o czym piszesz :blee:

Jakie wkoncu jest stanowisko LiteON? :kasa:

wyedytowałem daj mi spokój facet

Pinki 31.07.2003 22:06

Cytat:

memorando napisa***322;(a)
dziwnym trafem jedna osoba napisze liteon bad i w ogóle od razu reszcie sie też psuje i klną że to wina liteona?? cholera mam liteona zajeżdżam jak mogę go i dziwnym trafem nic nie kopie niepsuje się mi widzę też że na forum ludziom też się niepsuje...co topic jest liteon skopał się to są same posty na nie , przyznajcie się macie lgki , i najeżdzacie na bogu winnego liteona , tak samo w drugą stronę, uważam że niektórzy obozowicze litka, najeżdżają na lg bo nieznają ,niemówię o wszystkich , ale przyznajcie mi rację że dziwnym trafem w topicu padł litek pada on wiekszości którzy dali posty na temat

Qrde ale chaos ^_^ Ah ta interpunkcja, mialem problemy zeby sie polapac o czym piszesz :blee:

Jakie wkoncu jest stanowisko LiteON? :kasa:

memorando 31.07.2003 21:59

Cytat:

Testus napisał(a):
i chodzi OK ?? Pytam bo tez chce kupic x52.
Aha i jeszcze jedno pytanko. Czy liteon wydaje
firmowa gwarancje (vide LG) czy tylko kazdy sklep swoja ??

ltr 52246s rewelacja tyle na ten temat

memorando 31.07.2003 21:56

Cytat:

Pinki napisa***322;(a)
Panowie...
Kiedys mialem LiteON 24102B i identyczne problemy, po jakims czasie zaczela rozpedzac i zatrzymywac CD, nie widziala wogule plyt itd. Oddalem na serwis i otrzymalem nowa sztuke, Po jakims czasie znowu zaczely sie jaja i sprzedalem nagryware ^_^

Przez ostatnie 3 tygodnie mialem na testach u siebie LiteON 52x ( od kumpla ktory wyjechal ) i bylo all ok. Kupilem ta nagryware, datowana na Maj 2003 z najnowszym biosem rozwiazujacym problem z overburningiem i jest OK :chytry: Zobaczymy co bedzie za jakis czas:czas:

Znacie jakies rozwiazanie? Co sie psuje? Dlaczego? Jakie jest stanowisko LiteON? Nie moga tak olewac klientow, przeciez ten problem wystepuje od bardzo dawna, kupilem 24102B gdy byla nowoscia i juz wtedy mialem te problemy :blee:

dziwnym trafem , jedna osoba napisze liteon jest do dupy, i w ogóle , od razu reszcie sie też psuje liteon , i klną że to wina liteona?? cholera , mam liteona zajeżdżam jak mogę go , i dziwnym trafem , nic nie kopie , niepsuje się mi , widzę też , że na forum ludziom , też się niepsuje...co topic jest liteon , skopał się ,to są same posty przeciwko liteonowi w tym poście , njeżdzacie na bogu winnego liteona , , uważam że niektórzy obozowicze litka, lub lg , najeżdżają na jedną z firm. to wszystko

Testus 31.07.2003 21:26

i chodzi OK ?? Pytam bo tez chce kupic x52.
Aha i jeszcze jedno pytanko. Czy liteon wydaje
firmowa gwarancje (vide LG) czy tylko kazdy sklep swoja ??

mickey303 31.07.2003 20:30

moja x 52 jest datowana marzec 2003

Testus 31.07.2003 20:19

Ja miałem równiez kłopoty z 48246S. Oddałem do reklamacji i mi dali nową, tylko ze LG (nie pytajcie dlaczego wziąłem - musiałem)
Dziś ja sprzedałem na Allegro i szykuje się na 52327S. Zobaczymy co ten naped potrafi.

Pinki 31.07.2003 20:14

Panowie...
Kiedys mialem LiteON 24102B i identyczne problemy, po jakims czasie zaczela rozpedzac i zatrzymywac CD, nie widziala wogule plyt itd. Oddalem na serwis i otrzymalem nowa sztuke, Po jakims czasie znowu zaczely sie jaja i sprzedalem nagryware ^_^

Przez ostatnie 3 tygodnie mialem na testach u siebie LiteON 52x ( od kumpla ktory wyjechal ) i bylo all ok. Kupilem ta nagryware, datowana na Maj 2003 z najnowszym biosem rozwiazujacym problem z overburningiem i jest OK :chytry: Zobaczymy co bedzie za jakis czas:czas:

Znacie jakies rozwiazanie? Co sie psuje? Dlaczego? Jakie jest stanowisko LiteON? Nie moga tak olewac klientow, przeciez ten problem wystepuje od bardzo dawna, kupilem 24102B gdy byla nowoscia i juz wtedy mialem te problemy :blee:

mickey303 31.07.2003 19:48

musze sie pochwalic ze mam nowego Litka x 52 , serwis wymienil 48 na 52 :-) oby smigal jak najdluzej, pierwsze wrazenie chyba jest ciut cichszy niz 48, a wszystkim ktorzy mieli podobne problemy co ja zycze tego samego i zeby juz wiecej nie wariowaly nagrywary

kowanski 25.07.2003 09:59

Cytat:

Kobreti napisa***322;(a)
Wielkie dzieki za program :) .Mam nadzieje ze teraz bedzie wszystko okej.Skad scigales ten program bo ja szukalem i nie znlazlem :( ?

p.s. Testowalem bios SSOE na innych plytach i wypala sie bez bledow ,w nagrywarce plyte czyta, a w moim CD juz nie, a te same plyty wypalone z ta sama predkoscia na biosie SS0A tak.

Sam przerobiłem, żeby było łatwiej :)

Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 03:14.