| memorando |
31.07.2003 21:56 |
Cytat:
Pinki napisa***322;(a)
Panowie...
Kiedys mialem LiteON 24102B i identyczne problemy, po jakims czasie zaczela rozpedzac i zatrzymywac CD, nie widziala wogule plyt itd. Oddalem na serwis i otrzymalem nowa sztuke, Po jakims czasie znowu zaczely sie jaja i sprzedalem nagryware ^_^
Przez ostatnie 3 tygodnie mialem na testach u siebie LiteON 52x ( od kumpla ktory wyjechal ) i bylo all ok. Kupilem ta nagryware, datowana na Maj 2003 z najnowszym biosem rozwiazujacym problem z overburningiem i jest OK :chytry: Zobaczymy co bedzie za jakis czas:czas:
Znacie jakies rozwiazanie? Co sie psuje? Dlaczego? Jakie jest stanowisko LiteON? Nie moga tak olewac klientow, przeciez ten problem wystepuje od bardzo dawna, kupilem 24102B gdy byla nowoscia i juz wtedy mialem te problemy :blee:
|
dziwnym trafem , jedna osoba napisze liteon jest do dupy, i w ogóle , od razu reszcie sie też psuje liteon , i klną że to wina liteona?? cholera , mam liteona zajeżdżam jak mogę go , i dziwnym trafem , nic nie kopie , niepsuje się mi , widzę też , że na forum ludziom , też się niepsuje...co topic jest liteon , skopał się ,to są same posty przeciwko liteonowi w tym poście , njeżdzacie na bogu winnego liteona , , uważam że niektórzy obozowicze litka, lub lg , najeżdżają na jedną z firm. to wszystko
|