![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Napędy optyczne CD Tematy poswięcone nagrywarkom i nagrywaniu płyt CD-R/RW |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#16 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 15.08.2003
![]() |
Właśnie sięwiechnął znów :[. Wyłączyć DMA Are you sure?? Wiem, że na osobnej Teac, one tak nie lubią, wiem, wiem, dziwne jest też to, że gdy zainstaluje te sterowniki (4in1 i VIA ide filter) to przy uruchamianiu komp pisze, że nie ma i określić lokalizację, kończy sięna tym, że bierze windowsowskie i nie mogę na to nic poradzić, bo tych plików nie da się wybrać. Odpisz wujek
|
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#17 |
Nowy na forum
![]() |
Teraz to już przedobrzyłem :o( Jak chce sobie zgrać na płytkę cokolwiek czy fil czy mp3 to zawsze wiecha mi siękomp, albo niebieski ekran i miłym napisem "windows". Mam sprzęt taki: 850 Duron, 256 sdram, płytę główną VIA K7VZA, Win ME i 10 płyt mniej. Zrobiłem tak: najpierw zainstalowałem sterowniki VIA 4in1 v4.43, później ASPI 4.71 i Nero ASPI, następnie VIA Ide Filter i wszystko szlag trafił. Nie wiem co robić, pomóżcie bo oszaleję
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 | |
OldBoy
Data rejestracji: 18.05.2002
![]() ![]() |
Cytat:
-winMe jest upierdliwe i najgorsze ze wszystkiego co znam (ale to tylko moje prywatne zdanie), -zrób ponowną instalację windy (po formacie), nagrywarka na SMaster (sprawdź zworki), -włącz DMA!!!, -załóż tylko najnowsze Via 4in1 + ASPI (niekoniecznie, Me ma własne), -załóż NERO i ... wypalaj spokojnie. 8)
![]() |
#19 | |
Młody żonkoś
Data rejestracji: 02.02.2003
![]() |
Cytat:
![]()
![]() |
#20 |
Nowy na forum
![]() |
Oki ludki, wiem, że ME to japiszon, ale są i takie osoby u których chodzi oki. Więc format?! Co za draństwo! Nic mi w sumie nie pozostaje, teraz i tak KAŻDA płytka, którą chce wypalić, nie wypala się, tylko komp się wiecha... Dzięki za radę i trzymcie się!
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 | |
OldBoy
![]() ![]() |
Cytat:
Daj znać jak Ci poszło. 8)
![]() |
#22 | |
Nowy na forum
![]() |
Cytat:
Spoko, nie wiem jeszcze kiedy go zrobię, ale oki, tzn piwo pewno chcesz ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
#23 |
Nowy na forum
![]() |
Jeszcze mam pytanko tak z ciekwaości wujki. Czemu mi siękomp wiesza przy nagrywaniu, albo niebieski ekran z "windołs", albo czarny? Nagrywam w Nero i easy cd creator5.
|
![]() |
![]() |
#24 | |
OldBoy
![]() ![]() |
Cytat:
![]() |
|
|