![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Napędy optyczne CD Tematy poswięcone nagrywarkom i nagrywaniu płyt CD-R/RW |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
|
![]() |
#1 |
Gość
|
Dlaczego to nie dziala..
Panowie i Panie, mam problem.. Zainstalowalem se super programik CloneXXL (sami go zachwalacie) ale jest pewien problem, caly czas jakis komunikat mi wyskakuje o ASPI, ktore zreszta sciagnalem z CDRinfo Aspi_v470. Acha mam XP.
Pozdrawiam |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#2 |
The Dark Admin Rises
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 05.12.2000
![]() |
scoagnac sciagnales a zainstalowales?
![]() |
#3 |
Gość
|
Sciagnalem=zainstalowalem
![]() |
![]() |
#5 | |
Gość
|
Cytat:
PozDR.. |
|
![]() |
#6 |
Łaskobójca
Data rejestracji: 24.04.2001
![]() |
mówisz że zainstalowałeś? to lepiej sprawdź czy jeszcze jest całe bo xp ma wredne zwyczaje / pewnie brakuje jednego z plików -< też tak kiedyś miałem tylko że nie clony krzyczał tylko feurio/
po prosty naistaluj jeczcze raz pozdro
#7 |
All Eyez On Me
Data rejestracji: 29.09.2001
![]() ![]() |
No wiec clony ma taki glupi zwyczaj, ze jak cos nie wyjdzie mu z aspi to pozniej nawet jak je zainstalujesz to i tak bedzie sie burzyl i nie bedzie chcial poprawnie wspolpracowac.
Proponuje rozwiazac problem w taki sposob: Najpierw instalujesz aspi. Potem odpalasz nero i z niego uruchamiasz clony powinien uruchomic sie normalnie bo nero ma swoje aspi. Gdy wszystko mu ustawisz to pozniej bedzie juz normalnie dzialal. Zreszta jak bys wrzucil aspi do tego samego katalogu co clony to tez nie powinno byc juz zadnych problemow. |
![]() |
![]() |
|
|