![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Napędy optyczne CD Tematy poswięcone nagrywarkom i nagrywaniu płyt CD-R/RW |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#1 |
Bywalec
Data rejestracji: 27.01.2003
![]() |
jak to zareklamowac??
Jestem posiadaczem LiteON 48246s...i mam z nia pewien problem.Straszliwie kiepsko zczytuje nagrywane plyty)niektore 7-10 minut , przy czym sluchac jak zwalnia przyspiesza, zwalnia[DVD ta sama plytke bez bolu zrzuca na dysk w 3 minuty])...Nagrywa tesh nie najlepiej("zolte kwadraciki w nero CD Speed na 99% roznych plyt w roznych ilosciach , nizaleznie od predkosci nagrywania 16-48x).
Chcialbym zanisc ja do serwisu, tylko tu wlasnie moze byc problem bo za bartdzo nie wiem jak ja zareklamowac.Nagrywac <===> nagrywa , czytac <===>czyta...wiec maja prawo nie przyjac reklamacji :/Przeciez nie beda sie bawic w Nero Cd-speed po narywaniu itp itd. Mimo wszystko nagrywarka nie dziala jak powinna. Bylem posiadaczem LiteON 24/10/40 i podobnych problemow nie mialem nigdy:/ Wie ktos moze czego to pzryczyna?? I jak wyegzekwowac naprawde/przeglad w serwisie??(jesli stwierdza ze oddalem ja do serwisu bezpodstawnie obciaza mnie kosztami :/) pozdrawiam P.S.ASPI, DMA, kabelek IDE to napewno nie przyczyna, wszystko jest ok :/ |
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
|
|