![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Napędy optyczne CD Tematy poswięcone nagrywarkom i nagrywaniu płyt CD-R/RW |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
|
![]() |
#1 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 10.06.2001
![]() |
Problemy z Nero
Mam problem z nagrywaniem programem Nero. Nie mogę nagrać ani jednej płyty żadną kolejną wersją Nero, powyżej wersji 5.0.2.4. Każda nowsza wersja zawiesza się np. podczas testu, itd. Mam płytę Abit'a BE 6 II, nagrywarka to LG CED 8042B. Może ktoś wie jak rozwiązać ten problem ?
|
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#2 |
Stały bywalec ;)
Data rejestracji: 28.05.2001
![]() |
Spróbuj nową wersję 5.5.2.3 ze strony www.cdrinfo.pl
A tak w ogóle to czytając to forum dochodzę do wniosku że Nero dobrze działa tylko z Teac'ami albo Ricochami lub Plexami a w ogóle nie lubi LG (może chłopcy z Ahead mają taką samą opinię o LG jak niektórzy panowie z tego Forum) Nie pozostaje ci nic innego jak wgrać nowe Nero lub zmienić program (no chyba że coś Ci winda nawala w Bloku) |
![]() |
![]() |
#3 |
Stały bywalec ;)
Data rejestracji: 02.11.2000
![]() |
Czy masz na pewno "dobry" serial, czy tez miales wyposazona nagrywarke w Nero przy zakupie. To dosc istotna sprawa, nowe nero z pewnymi numerami seryjnymi niezbyt chce wspólpracowac. Przekonalem sie o tym na wlasnej skórze.
#4 |
Wasz Pan i wladca
Data rejestracji: 30.03.2002
![]() |
A jak sie to ma do CloneCD
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Stały bywalec ;)
Data rejestracji: 02.11.2000
![]() |
Z CloneCD i numerami z tzw. "czarnej listy" jest jeszcze lepiej (czytaj lepiej zabezpieczone). Zreszta chyba wiekszosc programów do nagrywania wyprodukowanych w niemczech zawiera "black listy". CDRWin np. po wpisaniu takiego "zlego" numerku potrafi zepsuc kazda plytke która wypalamy.
![]()
#6 |
Gość
|
Bzdura!
Za radami ludzi z pl.comp.pecet polecam wam wykasowanie lub podmianę na starszą wersję pliku nerocd95.vxd z katalogu windows\system\iosubsys\ Działa OK - sprawdziłem u siebie z Nero 5.5.2.3 i LG 8080B Pozdrawiam - Mirek |
![]() |
|
|