Powrót   Forum CDRinfo.pl > Napędy optyczne i nagrywanie CD, DVD, Blu-ray, HD DVD > Napędy optyczne CD

Napędy optyczne CD Tematy poswięcone nagrywarkom i nagrywaniu płyt CD-R/RW

Witaj Nieznajomy! Zaloguj się lub Zarejestruj

Zarejestrowani użytkownicy mają dostęp do dodatkowych opcji, lepszej wyszukiwarki oraz mniejszej ilości reklam. Rejestracja jest całkowicie darmowa!

Dyskusja zamknięta

Opcje związane z dyskusją Tryby wyświetlania
Stary 08.05.2002, 14:56   #1
MarioNet
Wyjadacz ;)

Data rejestracji: 07.05.2002
MarioNet zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
A Propos...

A propos tematów nie dotyczących wypalania a kierowanych do rzeszy ludzi znających się na kompach, a mianowicie mam mały problem z wyłączaniem kompa pod windą Me. HDD 80Gb Seagate Barracuda IV nie zdąży chyba zapsiać wszystkich danych ponieważ przy starcie kompa pojawia się Scandisk i opowiada że system nie został poprawnie zamknięty!!! Co robić?

#ads
CDRinfo.pl
Reklamowiec

Data rejestracji: 29.12.2008

CDRinfo.pl is online  
Stary 08.05.2002, 15:15   #2
&y
Stały bywalec ;)

Data rejestracji: 07.06.2001
&y zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
wylaczyc szybkie zamykanie systemu? ;D
Stary 08.05.2002, 15:22   #3
MarioNet
Wyjadacz ;)

No dobra ale gdzie to wyłączyć ?!?!?
Stary 08.05.2002, 16:39   #4
Majonez
The Dark Admin Rises
CDRinfo VIP

Data rejestracji: 05.12.2000
Majonez zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
na OFFTOPIC

- - - - - - - - - - - - - - - - - - info - - - - - - - - - - - - - - - - - -
66 zarejestrowany użytkownik
Pierwszy Moderator/Administrator
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
Majonez jest offline  
Stary 08.05.2002, 22:42   #5
MarioNet
Wyjadacz ;)

Jest OK zrobiłem Upgrade biosu matkiborda, tak czy inaczej dzięki za pomoc
MarioNet jest offline  
Stary 09.05.2002, 09:02   #6
bgn
`

Data rejestracji: 10.08.2001
bgn niedługo stanie się sławny ;) <50 - 149 pkt>
to zupelnie na marginesie.
Ilosc szczesliwych dni rosnie wprost proporcjonalnie od dnia pozbycie sie Windows ME
bgn jest offline  
Stary 09.05.2002, 09:23   #7
MarioNet
Wyjadacz ;)

No jasne ze masz racje tyle tylko iz to sformułowanie tyczy sie wszyskich wind (no moze z wyjątkiem 3.1)
Stary 09.05.2002, 09:24   #8
Zetoxa
liniejący leming
Zlotowicz

Data rejestracji: 20.12.2001
Zetoxa ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Zetoxa ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Zetoxa ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Zetoxa ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Zetoxa ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Zetoxa ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Zetoxa ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Zetoxa ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Zetoxa ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Zetoxa ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Zetoxa ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
... bgn nie pogniewaj się, ale ja mam winME od prawie roku, jeszcze nie widziałem komunikatu typu "program wykonał nieprawidłową operację" nie mówiąc już o niebieskim ekranie (co w win98 zdarzało się często), płyty nagrywają się dobrze, kupę rzeczy instalowałem i wyinstalowywałem, w rejestrze mam śmietnik, że aż strach zaglądać, a to Me chodzi i chodzi jakby go ktoś nakręcił, wiem, że dużo ludzi narzeka na ME, ja też chciałem przejść na XP i tylko czekam, aż Me padnie ale on niechce paść (może na złość ;D ), przecież nie mam jakiegoś nieziemskiego komputera. To tyle tych refleksji także na marginesie.
Stary 09.05.2002, 09:49   #9
bgn
`

Data rejestracji: 10.08.2001
bgn niedługo stanie się sławny ;) <50 - 149 pkt>
dlatego napisalem, ze to uwaga na marginesie. Zalozylem kiedys sobie ME, ale po stwierdzeniu, ze z wyjatkiem Playera nie mam tam wiele wiecej niz w poczciwym 98, a zajelo mi troche , zeby jako tako go kontrolowac i nie pozwolic mu robic co on chce, dalem sobie z nim spokoj.
Zreszta - to jest chyba tak- jak czlowiek wie jak to wszystko dziala, to potrafi opanowac nawet ME. To jest chyba wada wszystkich produktow Billa G., ze za duzo chca za nas robic niekoniecznie nas o tym informujac
bgn jest offline  
Stary 09.05.2002, 09:51   #10
MarioNet
Wyjadacz ;)

...Zetoxa masz absolutną racje. Z dwojga złego lepiej wybrać mniejsze zło. Na doświadczalną winde (XP)zawsze przyjdzie czas, a poki co cieszmy siem all softem (czytaj gry) który w XP w połowie nie chodzi!
MarioNet jest offline  
Stary 09.05.2002, 13:56   #11
grzeniu
XV1100

Data rejestracji: 19.02.2002
grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
Hej chlopaki - moze zalozymy klub WIN ME :p Bedzie to elitarny klub, bo nie bedzie nas wielu U mnie tez juz roczek dochodzi i jakos dzielnie sie trzyma a tez juz zniosl wiele. Do rejestru tez nie zagladam zeby sie nie przestraszyc hehehe
Stary 09.05.2002, 20:35   #12
Majonez
The Dark Admin Rises
CDRinfo VIP

Data rejestracji: 05.12.2000
Majonez zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
nio to przed wywaleniem tego na offtopic cosik i ja napisze

po zainstalowaniu me nawet bylem sklonny stwierdzic ze bilowi cos nawet wyszlo bo i stery prawie do wszystkiego i nie wola o plyte co chwile itd ale za duzo bylo zrobione jak dla lamera i troche mnie kilka rzeczy zdraznilo nie pamietam juz co to bylo ale po jakims zdazeniu bez zalu zrobilem format c: zainstalowalem poczciwa winde 98se poustawialem co moglem sam troche przy pomocy xteq xsetupa i tak trwalem przez wieksza czesc mojej egzystencji

nie instalowalem tez ntkow bo mi sie nie podobalo ich 5 min wlaczanie (w 2000 to juz przeszlo szczyty)

po pokazaniu sie xp obczailem jak to wyglada u kumpla i czy da rade cos z tym zrobic

zainstalowalem u siebie na kompie zostawiajac na drugim dysku 98 no i zabralem sie za testowanie i poprawianie bila co zaowocowalo 5 czy 7 krotna reinstalka systemu w ciagu tygodnia (z czego 3 w jednym dniu ) okazalo sie ze zre sie troche z kontrolerem hpt na pci no i na miesiac wrocilem do 98 potem cosik mnie naszlo i mowie ja to zwalcze

podpialem dysk z xp pod plyte a drugi z 98 na kontroler i no na razie chodzi jakos i przezyl tyle instalowan roznego rodzaju softu ze kazdy inny system juz by padl
oczywiscie dokonalem paru istotnych zmian zwiekszajacych bezpieczenstwo moich danych i ogolnie wygladu interfejsu itd ale jak na razie jestem zadowlony

teraz tocze boj juz nie z xpekiem tylko z chaintechem bo sa to typy ktore cos produkuja i potem olewaja klientow a koles ktory siedzi w techsupport to jakis imbecyl ale to juz szczegol

heh troche sie rozpisalem

- - - - - - - - - - - - - - - - - - info - - - - - - - - - - - - - - - - - -
66 zarejestrowany użytkownik
Pierwszy Moderator/Administrator
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
Majonez jest offline  
Stary 10.05.2002, 17:06   #13
vebberoff
Nowy na forum

Data rejestracji: 09.05.2002
vebberoff w tym momencie nie ma Reputacji dodatnich ani ujemnych <0  pkt>
hi moze wiesz jak przywrócić tryb dma w napedach cdrom i cdrw bo mi zniknęło po zainstalowaniu nowego biosu donagrywarki i nic nie pomogło ani nowy 4 in 1 via ani instalacja systemu
vebberoff jest offline  
Dyskusja zamknięta

Twoje uprawnienia: