![]() |
Cytat:
|
Biosu i chlebaaaa !!!!!!!!!!!
|
Co Wy tak za tym biosem szalejecie. To że mi wymienili na nową spaware już z tym biosem nie znaczy, że tamta była zła. Zepsuta była z innego powodu.
Panowie nie ma się czym zachwycac. Pozdrawiam. :) http://www.remont.friko.pl/vpolish.swf |
!!!witam!!!
Przesladowco a jak to sie stalo ze przesadziles sie z ASUS'a na TEAC'a.............. |
prośba
Cześć.
Potrzebuje informacji czy można podkręcić TEAC 512EB np. na 16x. Jeśli tak to w jaki sposób /konkretnie jaki bios/. Szukałem w poprzednich postach ale niestety nic takiego nie znalazłem. Bardzo proszę o informację. |
Cytat:
|
Cytat:
|
!!!witam!!!
no kiedys u wazales ze :"i tak asus jest najlepszy", no nie mamy chyba kilku przesladowcow PS. nie porownuje cie ani nie nie utozsamiam z TRAVISEM........ |
Ojej!!! Topic umarł? Coś więcej wiadomo na temat tego biosu?:o
|
Cytat:
Znam doskonale modele TEAC CD-W58E i TEAC CD-W540E . Uważam że to dobry i solidny sprzęt wart swojej ceny. Marka też się liczy i nie uważam, że TEAC przereklamowany. Możliwe, że nowsze modele są gorsze ale nie dane mi było sprawdzić tych informacji. ( Jeśli TEAC schodzi na psy będzie się po prostu gorzej sprzedawał, ryzyko wolnego rynku ). :jezyk: |
Re: prosba o wydobycie biosu 2.4A dla nagrywarki TEAC W540
Cytat:
|
Re: Re: prosba o wydobycie biosu 2.4A dla nagrywarki TEAC W540
Cytat:
mój adres w podpisie. |
Re: Re: prosba o wydobycie biosu 2.4A dla nagrywarki TEAC W540
Cytat:
|
Re: Re: Re: prosba o wydobycie biosu 2.4A dla nagrywarki TEAC W540
Cytat:
|