![]() |
Chłopaki tylko przypadkiem nie flaszujcie tym biosem nagrywarki
CD W540E. Bo ten bios jest do cedeka CD 540E! Zbieżność nazw napędów przypadkowa.:klnie: :klnie: :klnie: :klnie: :podbite: :podbite: :help: :help: :help: |
Cytat:
|
tego biosu chyba już nikt nie ma
|
!!!witam!!!
no ja mam......... |
Cytat:
|
odklejamy - trzeba miejsce dla FAQow zrobic
a biosa chybanie ma na rynku - pytalem sie osob bardzo gleboko siedzacych w temacie - nie maja... |
Gdzie można znaleźć coś nowszego od 2.4A ??????
|
nie ma jedyny sposób to poprzez elektroniczne sprzeciki mozna by bylo zrobic podpinasz tego z 2.4 zgrywa sie do pamieci urzadzenia podpina sie tego na ktory ma byc wladowany i zapisujemy ale czy i gdzie takie cus jest tego nie wiem wiem ze idzie zrobic, a do pliku to watpie by szlo i czy by taki plik istniał to raczej nie
|
coolart - wiesz ze idzie zrobic? a pewnys ze to te same elektronicznie sprzety? ze kontroler jest wlasciwy w stos do biosu jaki bys mu wgral? bo takiej pewnosci nie ma...
|
Mam świadomość. Dzięki.:idea:
|
-Sid-The-Rat=>- wiesz co gdzybys tak czytal co ja isze to bys zrozumiał no ale nie kazdy jest inteligentnym, ja pisalem w jaki sposob mozna bylo przegrac z jednej na druga nagryware czyli update hardwarowy a nie softwarowy i nie pisalem ze moze to nie chodzic ino ze mozna zamianic a raczej wladowac takowy bios, wiec czytajcie ludzie, a i wiem ze moze nie działac bo podobno ta z 2.4 ma na koncu jakies oznaczenie niejakie CD 540E! wiec w stosunku do ciebie to czytam posty dokladnie nie tak jak ty.
|
Cytat:
Nowy jesteś, młody jesteś, uspokuj się i nie wypisuj głupot. 8) |
@coolart a avatara to masz obrzydliwego, no sory :(
Co on ma oznaczać? Prezentować?:blee: |
Cytat:
|
Oj, widze ze reakcja szybka i koledzy mnie wyprzedzili ;) Ale odczucia chyba podobne, co ?
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 05:20. |