![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Napędy optyczne CD Tematy poswięcone nagrywarkom i nagrywaniu płyt CD-R/RW |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#1 |
Wymiatacz
Data rejestracji: 17.07.2002
![]() |
przeróbka lg32X na 48X
Otóż to było tak .Od kilku dni prosiłem ludzi o bios z lg 48x.Dzisiaj druzil i vant podesłali mi dwa egzemplarze tego biosu (takie same).Od razu wziąłem się do pracy.Wziąłem programik do flashowania z lg 32x i użyłem go do biosu z lg 48x.Po zakończeniu pracy z biosem zrestartowałem kompa.Iiiiiiiiii mało nie zaliczyłem zgonu na miejscu.Nagrywara mrygała , szufladka się nie wysuwała.Myślę sobie co to było dla harcerza , odpalę mtkflash i po kłopocie.Chyba z 7 razy próbowałem zflashować mtkflashem i cały czas był błąd z zapisem biosu.Pomyślałem to jush koniec!!!!!!Wszedłem jednak na cdrinfo do opisu przeróbki lg32x na 40x i ściągnąłem program odwracjący operację upgradu.Myślałem ,że się nie uda ,ale udało się i moja lg 32x zmartwychwstała.Ja jush wiem ,że lg48 NA Pewno nie równa się lg 32x.Mimo to teraz się zajmę biosem z asusa 48 bo asus używa tego samego chipsetu co lg32x i lg 40x.Zamieściłem ten referat ,aby ostrzec was przed upgradem.Co prawda można odwrócić operację (cudem mi się to udało nadal nie wierzę) ,ale lepiej nie wywoływać wilka z lasu i tego nie próbować
![]() Ostatnio zmieniany przez mati1700 : 28.10.2002 o godz. 21:31 |
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
|
|