![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
|||||||
| Napędy optyczne CD Tematy poswięcone nagrywarkom i nagrywaniu płyt CD-R/RW |
![]() |
|
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
|
|
#1 |
|
Nowy na forum
Data rejestracji: 09.10.2003
![]() |
przerwy miedzy utworami AUDIOcd ???
witam
mam nastepujacy problem. Chcem zrobic przejscie plynne miedzy utworami (taki mix) ale z podzialem na utwory. Wiem ze to mozliwe bo mam taka plyte nagrana przez kogos (wogole nie ma zadnej przerwy ani trzasku tylko przejscie w nastepny utwor). Uzywam nerona i tam jest standartowo 2 sekundy jesli zmienie na 0 sek i dam nagrywanie to wyskakuje komunikat ze to niemozliwe i musi byc min. 2-3 sekundy (do wybory jest tylko anuluj lub kontynuuj z przerwa 2sek). Czy istnieje taka mozliwosc spod nerona ? albo moze cos zle robie ? Albo jakis inny program tylko jaki ? mam nero 5.5.*.* oraz nagrywarke teac 8x8x32 z gory dziekuej za pomoc |
|
|
| #ads | |
|
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Author
Zlotowicz
![]() Data rejestracji: 29.03.2003
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
przerwa 2 sec musi byc przed pierwszym utworem, ale tym sie martw - to i tak nie ma znaczenia
kolejne zrob 0 sec i po sprawie gwoli przypomnienia - koniecznie tryb DAO i zamknij plyte pozdrawiam |
|
|
|
|
#3 |
|
d[-.-]b
Data rejestracji: 12.08.2003
![]() |
nastepnym razem przed zadaniem pytania skorzystaj z opcji WYSZUKAJ
http://forum.cdrinfo.pl/showthread.p...threadid=24128 |
|
|
|
|
#4 |
|
WeldMaster
Data rejestracji: 16.08.2001
![]() |
Podczepie sie do tego postu,ale z odwrotnym problemem:otóż mam na cd utwory w jednym ciągu bez przerw.Jak rozdzielic te utwory?
|
|
|
|
|
#5 |
|
=F=
Data rejestracji: 19.04.2002
![]() |
Lopus, jeśli to są oddzielne ścieżki (zmienia się numer utworu), to wtedy robisz kompilację audio nie zmieniając tych 2 sekundowych przerw/ew. wstawiasz inną wartość. Natomiast jeśli to jest jedna długa piosenka, to trzeba zrobić z niej wav i pokroić w edytorze dźwięku.
Miłego wieczoru |
|
|
|
|
#6 | |
|
WeldMaster
![]() |
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#7 |
|
=F=
Data rejestracji: 19.04.2002
![]() |
Absolutnie nic mi to nie mówi, bo to kompletnie odległy dla mnie styl grania.
|
|
|
|
|
#8 |
|
Żabol
Data rejestracji: 27.04.2003
![]() |
Protektor hmm
Inaczej znany jako MANIECZKI Sety sa z niej wyrabiste Chcialbym to miejsce kiedys odwiedzic, ale odleglosc za duza. No ale na slasku tez mamy swoje przybytki : BRAVO, PIRAMIDA , LAS VEGAS, i inne.
|
|
|
|
|
#9 | |
|
Koordynator
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 03.03.2003
![]() |
Cytat:
Protector to nie sa manieczki Manieczki - miejscowaosc kolo Poznannia Ekwador - Klub w Manieczkach Manieczki - popularna nazwa livesetow z Ekwadoru A plytke mozna nagrac uzywajac filtrow w nero ... jezeli dobrze zrozumialem ... a jak dysponujesz WinOnCD6 ... to zaznacz wszystkie utworki i wybierz opcje redukcji przerw ... pozdro ...
![]() Ostatnio zmieniany przez mallow : 13.10.2003 o godz. 22:24 |
|
|
|
|
|
#10 |
|
WeldMaster
![]() |
Masz racje mallow.Manieczki to Ekwador a ja pisze o Protectorze na lotniczej w Ostrowie Wlkp.Zapraszam wszystkich jest tam b.fajnie.
Zobaczcie i poczytajcie http://www.lotnicza.com/index3.php?page=klub |
|
|
|
|
#11 |
|
Żabol
Data rejestracji: 27.04.2003
![]() |
Kurde ale GAFE WALNALEM ! Sorki dla wszystkich. Oczywiscie ze Protektor jest w Ostrowie.. Tam bylem w wojsku
I wlasnie sluchalem sobie seta z tamtad jak pisalem o MAnieczkach czyli Ekwadorze i mi sie przejezyczylo. Jak by nie bylo to oba kluby sa COOL ![]() Pozdrowienia dla wszystkich milosnikow TECHNICZNEJ JAZDYYYYY !!!
|
|
|
|
|
#12 | |
|
lub po prostu Paput
Data rejestracji: 07.03.2002
![]() |
Cytat:
Jeżeli nie chcesz wypalać no to po rippie faktycznie mysisz użyć edytora lub programu do cięcia. Ostatnio zmieniany przez paput2000 : 14.10.2003 o godz. 08:07 |
|
|
|
|
|
#13 | |
|
lub po prostu Paput
Data rejestracji: 07.03.2002
![]() |
Re: przerwy miedzy utworami AUDIOcd ???
Cytat: