Powrót   Forum CDRinfo.pl > Napędy optyczne i nagrywanie CD, DVD, Blu-ray, HD DVD > Napędy optyczne CD

Napędy optyczne CD Tematy poswięcone nagrywarkom i nagrywaniu płyt CD-R/RW

Witaj Nieznajomy! Zaloguj się lub Zarejestruj

Zarejestrowani użytkownicy mają dostęp do dodatkowych opcji, lepszej wyszukiwarki oraz mniejszej ilości reklam. Rejestracja jest całkowicie darmowa!

Dyskusja zamknięta

Opcje związane z dyskusją Tryby wyświetlania
Stary 13.12.2001, 22:38   #1
B4rt
Gość

Skopiowanie CD-ka z zabezpieczeniem ProtectCD-VOB--dziwna rzecz?!?

Witam!
Mam problem )
Pożyczyłem gre Red Faction na 2 cd--ClonyXL wykrył zabezpieczenie ProtectCd-VOB. Wiec ustawiłem opcje w Clonecd nastepujaco: odczyt danych subkanłowych data oraz audio , a takze inteligentny scaner błednych sectorów. Zrobiłem image Teac 516EB, obraz zrobił sie dobrze jednak podczas zapisu na cd przy okolo 80% wyskoczyło(dokładnie nie pamietam-podaje tak na oko)---error 3x0x0 i cos tam dales, nie jest to opruznienie bufora
Nagrywanie sie przerwało i cd nie działa. Co zrobilem nie tak
Musze jeszcze dodac ze płytka jest DELIKATNIE porysowana, jednak moze cos sie skopało przez ten inteligentny scaner badsectorow
Chciałem zrzucic obraz cd na hdd bez tej opcji(intelig. scaner bad sect.) jednak to by trwało wieki a moze wiecej. Zaznacze ze mam klopot z 1 cdkiem--on ma tylko zabezpieczenie, 2 nie. Gra ta kopiowana zostala z orginalu przez brata mojego kolegi ktory tez mial DUZE problemy z jej skopiowaniem(ja mam plyte pirata skopiowanego z tego orginalu--plyta -pirat dziala). POMÓŻCIE:-
pozdrawiam i czekam z niecierpliwoscia na odpowiedzi
p.s.
Jutro kupie sobie CDRW 700 MB bo na 650 MB sie nie miesci i bede prubowal do skutku.Sorry za bledy i za czas jaki straciliscie podczas czytania tego postu.

#ads
CDRinfo.pl
Reklamowiec

Data rejestracji: 29.12.2008

CDRinfo.pl is online  
Dyskusja zamknięta

Twoje uprawnienia: