![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
|||||||
| Napędy optyczne CD Tematy poswięcone nagrywarkom i nagrywaniu płyt CD-R/RW |
![]() |
|
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
|
|
#16 | |
|
Forumator
Data rejestracji: 05.04.2002
![]() |
Cytat:
Ogolnie jestem przeciw... pamietacie strone z ocena nosnikow? tez sie po pewnym czasie cuda dzialy np BTC bylo uznawane za lepsza plyte od Samsungow itd...
|
| #ads | |
|
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
|
|
|
|
#17 | |
|
Kocham Paskudy, Świntuszę
Data rejestracji: 30.03.2002
![]() |
Cytat:
jak to sie stalo ze moj kolega - czlwoeik ktory nigdy i nic nie mial wspolnego z elektronika uzytkowa - na dzwiek slowa Samsung robi sie zielony? jak to jest ze w moim ulubionym sklepie z monitorami ida wszystkie tylko nie Szajsungi... bo ich nie sprowadzaja bo i tak nie ida... ![]() jak to kurde ejst ze ja NIGDY nie spojze juz na zadna CDR czy CDRW tej firmy? (kupilem 25 - nagralo sie 5...) JAK ![]() ile konkurencja wydala na (skuteczne) wykreowanie wizerunku firmy? toc to nawet LG ma lepsza percepcje w spoleczenstwie...
|
|
|
|
#18 | |
|
Stały bywalec ;)
Data rejestracji: 05.11.2002
![]() |
Cytat:
No właśnie takim pisaniem łatwo wprowadzić kogoś w błąd bo opinie sa BAAAAAAAARDZO SUBIEKTYWNE !!!!!!!!! |
|
|
|
|
|
#19 | |
|
Forumator
![]() |
Cytat:
Zreszta sam dales przyklad jak takie rekomendacje sie nie sprawdzaja - dwie opinie i juz skrajne oceny - mi sie wszystkie Samsungi swietnie palily (przeszlo 100) i do dzis daja sie ladnie odczytac. Przez jakis czas nawet uzywalem ich do waznych danych i sie nigdy nie zawiodlem (zeby bylo jasne to mowie o samsungach premium /zloty nadruk/ 16 i 24X). heh co do sprzetow to niczego samsunga nie mialem wiec sie wypowiadac nie bede...
|
|
|
#20 |
|
Costam
Data rejestracji: 20.05.2002
![]() |
Ja mam telewizor samsunga i jak narazie od 7 miesiecy chodzi. A co do plytek to jak jeszce mialem nagrywarke x2 (nie bylo szybszych w sklepie jeszcze
) To bylo duzo samsungow i wszystkie sie palily jak trzeba juz od tamtych starych lat, nie nazekalem nigdy na plyty tej firmy.
|
|
#21 |
|
Stały bywalec ;)
Data rejestracji: 17.11.2002
![]() |
dziwne sid bo u nas monitory to akurat najlepiej samsunga ida.. moze dlatego ze podobno maja kineskopy lg...
hyh.. wsrod monitorow obecnie na topie samtron i samsung.. co nie znaczy ze to sprzet bezawaryjny(jaki jest samsung kazdy wie) ale monitory sa gr8
|
|
#22 |
|
Racer
Data rejestracji: 12.11.2002
![]() |
ja mam juz 2 cd-rom samusnga (pierwszy sie schrzanil i wymienili na nowy, ale jakbym teraz mial kupowac to bym nie ryzykowal
); HDD z ktorym nie ma zadnych problemow, jest bardzo cichy i oczywiscie fajne glosniczki 2+1 samsunga i na razie nie narzekam
Ostatnio zmieniany przez Krzycho83 : 26.11.2002 o godz. 02:04 |
|
|
|
|
#23 |
|
Silent Hunter ;)
![]() Data rejestracji: 18.05.2002
![]() |
Widzisz Sid wypaliłem kilka tysięcy Samsungów i wszystkie idealnie chodzą (wersja Silver-Silver 16x). Wiesz dobrze że zależy to od partii która wychodzi z fabryki.
|
|
|
|
|
#24 |
|
Kocham Paskudy, Świntuszę
Data rejestracji: 30.03.2002
![]() |
pisalem o uprzedzeniach - zaznaczam ze sa to ne tylko moje opinie - ale jako ze wsrod tych osob uchodze za autorytet byly one pewnie nie calkiem obiektywne, lecz wzorowane na moich - inna sprawa ze ja mialem 2 CDROMy samsunga, w sumie 100plyt i monitor - wszystko szlag trafil - monitor przestal wyswietlac niebieski (o ile normalnie wiem co wymienic, bo to czesta awaria to tu padlo cos zupelnie innego i chlopaki w akademiku elektroniki maja zabawe i ciagle nie wiedza o co chodzi), plytki wypalily sie w 10%, a o CDROMach nie wspomne...
wiec ciesze sie ze niektorym oplacalo sie wydac pieniadze na samsunga - ja ne zrobie tego juz nigdy
|
|
|
#25 |
|
Costam
Data rejestracji: 20.05.2002
![]() |
Jak ktos ma pecha do jakiejsc firmy to lepiej nie dotykac :-D
|
|
#26 |
|
Forumator
![]() |
Heh ja tak mam z Philipsem - wszystkie sprzety jakie mialem tej firmy rozyspaly sie w bardzo niedlugim czasie po zakupie - nawet odkurzacz nie wytrymal 3 dni
:-D :-D
|
|
#27 |
|
Stały bywalec ;)
Data rejestracji: 17.11.2002
![]() |
a jaki konf tego odkurzacza??
rotfl :-D
|
|
#28 |
|
Bywalec
Data rejestracji: 17.03.2002
![]() |
Wróćmy do tematu.
Nie miałem na myśli zastąpieniu tymi rekomendacjami forum, ale służyłoby to jako dodatkowa informacja. Często się zdarza się, że jakiś nowy forumowicz pyta co proponujecie kupić, a wy go "spuszczacie na drzewo" :-)) ponieważ już wiele osób o tym pisało... A co o tym sądzi >baczność< Majonez >spocznij< ? |
|
|
|
|
#29 |
|
Forumator
Data rejestracji: 28.02.2002
![]() |
Ja jestem za
Przeciez gosc, zawsze moze spojrzec na liczbe postow autora, date rejstracji,a wtedy moze miec pewnosc co do intencji 8)
|
|
#30 |
|
Forumator
![]() |
Niezupelnie - nawet wsrod osob z duza iloscia postow sa fanatycy danej marki. Co do zorientowania sie jaki naped kupic wlasnie testy na cdrinfo wydaja mi sie idealnym sposobem na porownanie i podjecie decyzji - sa obiektywne, powtarzalne i weryfikowalne nie to co krotkie opinie forumowiczow - w koncu kazdy bedzie mogl napisac kazda bzdure jaka mu sie tylko zamarzy.
Tak wiec ja jestem na NIE
![]() |
|
|