![]() |
Witam
A co na to powiedzą moderatorzy serwisu cdrinfo.pl? Nie możemy się doczekać wypowiedzi. Może zrobić ankietę na głównej stronie? Narazie |
wydaje mi sie ze najlepsza droga przekonania uzytkownikow ze to nie ma racji bytu jest zalozenie tego dzialu...
:o |
co za czasy, a ja i tak ciagle wierze w ludzi 8)
|
za to nigdy nie bedziesz wiedzial czy wlasciciel faktycznie meczyl naped przez wiele godzin dziennie czy tez moze nigdy nie mial go w reku - i to jest moj glowny zarzut przeciwko temu pomyslowi - opiera sie na rzetelnosci uzytkownikow a niestety w sporej grupie ludzi, ktorzy maja swiadomosc 'bezkarnosci' swoich poczynan szybko sprowadzi sie to do bezwartosciowego balaganu informacyjnego - mnostwo wykluczajacych sie opinii itd.
|
ale testy trwaja moze klika dni, a wlasiciel sprzetu czesto meczy go godzinami dziennie przez wiele tygodni ...
|
Niezupelnie - nawet wsrod osob z duza iloscia postow sa fanatycy danej marki. Co do zorientowania sie jaki naped kupic wlasnie testy na cdrinfo wydaja mi sie idealnym sposobem na porownanie i podjecie decyzji - sa obiektywne, powtarzalne i weryfikowalne nie to co krotkie opinie forumowiczow - w koncu kazdy bedzie mogl napisac kazda bzdure jaka mu sie tylko zamarzy.
Tak wiec ja jestem na NIE :) |
Ja jestem za
Przeciez gosc, zawsze moze spojrzec na liczbe postow autora, date rejstracji,a wtedy moze miec pewnosc co do intencji 8) |
Wróćmy do tematu
Wróćmy do tematu.
Nie miałem na myśli zastąpieniu tymi rekomendacjami forum, ale służyłoby to jako dodatkowa informacja. Często się zdarza się, że jakiś nowy forumowicz pyta co proponujecie kupić, a wy go "spuszczacie na drzewo" :-)) ponieważ już wiele osób o tym pisało... A co o tym sądzi >baczność< Majonez >spocznij< ? |
a jaki konf tego odkurzacza??
rotfl :-D |
Heh ja tak mam z Philipsem - wszystkie sprzety jakie mialem tej firmy rozyspaly sie w bardzo niedlugim czasie po zakupie - nawet odkurzacz nie wytrymal 3 dni
:-D :-D |
Jak ktos ma pecha do jakiejsc firmy to lepiej nie dotykac :-D
|
pisalem o uprzedzeniach - zaznaczam ze sa to ne tylko moje opinie - ale jako ze wsrod tych osob uchodze za autorytet byly one pewnie nie calkiem obiektywne, lecz wzorowane na moich - inna sprawa ze ja mialem 2 CDROMy samsunga, w sumie 100plyt i monitor - wszystko szlag trafil - monitor przestal wyswietlac niebieski (o ile normalnie wiem co wymienic, bo to czesta awaria to tu padlo cos zupelnie innego i chlopaki w akademiku elektroniki maja zabawe i ciagle nie wiedza o co chodzi), plytki wypalily sie w 10%, a o CDROMach nie wspomne...
wiec ciesze sie ze niektorym oplacalo sie wydac pieniadze na samsunga - ja ne zrobie tego juz nigdy |
Widzisz Sid wypaliłem kilka tysięcy Samsungów i wszystkie idealnie chodzą (wersja Silver-Silver 16x). Wiesz dobrze że zależy to od partii która wychodzi z fabryki.:P
|
ja mam juz 2 cd-rom samusnga (pierwszy sie schrzanil i wymienili na nowy, ale jakbym teraz mial kupowac to bym nie ryzykowal;p); HDD z ktorym nie ma zadnych problemow, jest bardzo cichy i oczywiscie fajne glosniczki 2+1 samsunga i na razie nie narzekam :D
|
dziwne sid bo u nas monitory to akurat najlepiej samsunga ida.. moze dlatego ze podobno maja kineskopy lg...
hyh.. wsrod monitorow obecnie na topie samtron i samsung.. co nie znaczy ze to sprzet bezawaryjny(jaki jest samsung kazdy wie) ale monitory sa gr8 |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 18:37. |