![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Napędy optyczne CD Tematy poswięcone nagrywarkom i nagrywaniu płyt CD-R/RW |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#1 |
Bywalec
Data rejestracji: 29.10.2002
![]() |
safedisk 2.51 i nhl 2003
mam nagrywarke Teac W524E i chcialem przegrac nhl 2003.
dostalem plytke od kumpla, kopie oryginalu (zrobiona w ramach bezpieczenstwa ![]() ale dzisiaj cos mnie napadlo, zeby sprawdzic czy moze tkwi tam jakies zabezpieczenie. troche sie zdziwilem, jak w clony xxl okazalo sie ze to safedisk 2.51 z tego co wiem, moja nagrywarka nie powinna sobie z tym poradzic... a jednka udalo sie!!! zrobilem nawet bodajze przedwczoraj test na to czy zdola przegrac safediska 2.51 i sie nie udalo... w ogole nie otwieralo plyty (chociaz widzialo, ze jest troche zapisana), wiec pomyslalem sobie - trudno, nie przegrywa... na cdrinfo.pl tez pisze, ze "Teac CD-W524E : Kompatybilny z Safedisc v2.51 i nowszej - Nie"... a tu takie cos! dziwne, prawda ?? czyzby clony xxl sie mylil, czy moja nagrywara czyni cuda ?? ![]() |
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#3 |
Bywalec
![]() |
tylko ze z dostaniem oryginalu bedzie gorzej
![]() ale dlaczego nadal wykrywa ze plytka jest zabezpieczona skoro da sie ja bez niczego przegrac ?? |
![]() |
![]() |
#5 |
Bywalec
![]() |
jasne! *****! zapomnialem
![]() co by bylo gdybym mial oryginal z safediskiem 2.51 i chcial go u mnie przegrac (potencjalnie sie nie da...), jak mialbym to wtedy zgrac jako obraz na dysk (cracka moglbym dolaczyc dopiero pozniej ![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
XV1100
![]() Data rejestracji: 19.02.2002
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Cytat:
|
|
![]() |
![]() |
#7 |
Bywalec
![]() |
aha czyli zrzucic na dysk sie da, niezaleznie jaka nagrywarka ??
czy tylko ta ktora obsluguje dane zabezpieczenie ?? np. moja nie obsluguje safediska 2.51, w ktorym ten nhl bylby zabezpieczony... jesli sie da zrobic image, to w takim razie jedynym warunkiem obslugi danego zabezpieczenia jest to czy da sie plytke nagrac bez zadnych crackow ?? zgrywanie na dysk nie ma zadnego znaczenia ?? czy tak ?? |
![]() |
![]() |
#8 |
Bywalec
Data rejestracji: 27.01.2002
![]() |
Ike - to sprobuj teraz w ta gre zagrac
![]() Ja tez spokojnie sobie zgrywam NHL2003, FIFA2003, ale potem potrzebuje cracka na nocd bo SD 2.8 dziala wysmienicie ![]() O wlasnie, na NHL2003 jest bodajrze safedisk 2.8 a nie 2.51. |
![]() |
![]() |
#9 |
Bywalec
![]() |
gra idzie, nie ma problemu, bo ***** dolaczony mialem na "kopii bezpieczenstwa
![]() tylko wlasnie nie wiem czy sam ***** zalatwia cala sprawe wgrania obrazu plyty na cd ?? wystarczy ze dolacze do obrazu crackai juz da sie przegrac na odpowiedniej nagrywarce obslugujacej dane zabezpieczenie ?? |
![]() |
![]() |
|
|