Powrót   Forum CDRinfo.pl > Napędy optyczne i nagrywanie CD, DVD, Blu-ray, HD DVD > Napędy optyczne CD

Napędy optyczne CD Tematy poswięcone nagrywarkom i nagrywaniu płyt CD-R/RW

Witaj Nieznajomy! Zaloguj się lub Zarejestruj

Zarejestrowani użytkownicy mają dostęp do dodatkowych opcji, lepszej wyszukiwarki oraz mniejszej ilości reklam. Rejestracja jest całkowicie darmowa!

Dyskusja zamknięta

Opcje związane z dyskusją Tryby wyświetlania
Stary 13.11.2002, 16:53   #1
ike
Bywalec

Data rejestracji: 29.10.2002
ike w tym momencie nie ma Reputacji dodatnich ani ujemnych <0  pkt>
safedisk 2.51 i nhl 2003

mam nagrywarke Teac W524E i chcialem przegrac nhl 2003.
dostalem plytke od kumpla, kopie oryginalu (zrobiona w ramach bezpieczenstwa ) i nawet nie zastanawialem sie czy jest zabezpieczona czy nie. odpalilem clona i zgralem ja na dysk z ustawieniami bodajze dla 'game'. poszlo bez najmniejszych problemow, jak zwykla plyta, wiec sie nie przejmowalem.
ale dzisiaj cos mnie napadlo, zeby sprawdzic czy moze tkwi tam jakies zabezpieczenie.
troche sie zdziwilem, jak w clony xxl okazalo sie ze to safedisk 2.51
z tego co wiem, moja nagrywarka nie powinna sobie z tym poradzic...
a jednka udalo sie!!! zrobilem nawet bodajze przedwczoraj test na to czy zdola przegrac safediska 2.51 i sie nie udalo... w ogole nie otwieralo plyty (chociaz widzialo, ze jest troche zapisana), wiec pomyslalem sobie - trudno, nie przegrywa... na cdrinfo.pl tez pisze, ze "Teac CD-W524E : Kompatybilny z Safedisc v2.51 i nowszej - Nie"...
a tu takie cos!

dziwne, prawda ?? czyzby clony xxl sie mylil, czy moja nagrywara czyni cuda ??
ike jest offline  

#ads
CDRinfo.pl
Reklamowiec

Data rejestracji: 29.12.2008

CDRinfo.pl is online  
Stary 13.11.2002, 17:04   #2
grzeniu
XV1100

Data rejestracji: 19.02.2002
grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
To przegraj ten oryginal a nie jego kopie to sie przekonasz ze jednak cudow nie ma.
Stary 13.11.2002, 18:47   #3
ike
Bywalec

tylko ze z dostaniem oryginalu bedzie gorzej
ale dlaczego nadal wykrywa ze plytka jest zabezpieczona skoro da sie ja bez niczego przegrac ??
ike jest offline  
Stary 13.11.2002, 19:53   #4
grzeniu
XV1100

grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
Albo zabezpieczenie zostalo zlamane nagrywarka ktora to umozliwia albo masz tam cracka ktory sam zalatwia sprawe no a clony nadal je wykrywa.
Stary 13.11.2002, 22:59   #5
ike
Bywalec

jasne! *****! zapomnialem

co by bylo gdybym mial oryginal z safediskiem 2.51 i chcial go u mnie przegrac (potencjalnie sie nie da...), jak mialbym to wtedy zgrac jako obraz na dysk (cracka moglbym dolaczyc dopiero pozniej )
ike jest offline  
Stary 14.11.2002, 00:36   #6
grzeniu
XV1100

Cytat:
ike napisa***322;(a)
jasne! *****! zapomnialem

co by bylo gdybym mial oryginal z safediskiem 2.51 i chcial go u mnie przegrac (potencjalnie sie nie da...), jak mialbym to wtedy zgrac jako obraz na dysk (cracka moglbym dolaczyc dopiero pozniej )
Dowolnie, robisz obraz chocby clonem a pozniej w winiso dogrywasz tego cracka i zapisujesz calosc jako np iso i wypalasz. Mozesz nawet skopiowac cala zawartosc plyty eksploratorem do folderu, wrzucic tam cracka i wypalic w nero.
Stary 14.11.2002, 14:00   #7
ike
Bywalec

aha czyli zrzucic na dysk sie da, niezaleznie jaka nagrywarka ??
czy tylko ta ktora obsluguje dane zabezpieczenie ??
np. moja nie obsluguje safediska 2.51, w ktorym ten nhl bylby zabezpieczony...
jesli sie da zrobic image, to w takim razie jedynym warunkiem obslugi danego zabezpieczenia jest to czy da sie plytke nagrac bez zadnych crackow ?? zgrywanie na dysk nie ma zadnego znaczenia ?? czy tak ??
ike jest offline  
Stary 14.11.2002, 14:20   #8
kaeres
Bywalec

Data rejestracji: 27.01.2002
kaeres w tym momencie nie ma Reputacji dodatnich ani ujemnych <0  pkt>
Ike - to sprobuj teraz w ta gre zagrac
Ja tez spokojnie sobie zgrywam NHL2003, FIFA2003, ale potem potrzebuje cracka na nocd bo SD 2.8 dziala wysmienicie
O wlasnie, na NHL2003 jest bodajrze safedisk 2.8 a nie 2.51.
kaeres jest offline  
Stary 14.11.2002, 15:15   #9
ike
Bywalec

gra idzie, nie ma problemu, bo ***** dolaczony mialem na "kopii bezpieczenstwa ", o czym juz chyba pisalem.
tylko wlasnie nie wiem czy sam ***** zalatwia cala sprawe wgrania obrazu plyty na cd ?? wystarczy ze dolacze do obrazu crackai juz da sie przegrac na odpowiedniej nagrywarce obslugujacej dane zabezpieczenie ??
ike jest offline  
Dyskusja zamknięta

Twoje uprawnienia: