![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Napędy optyczne CD Tematy poswięcone nagrywarkom i nagrywaniu płyt CD-R/RW |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#16 |
Guru
Data rejestracji: 10.08.2002
![]() |
a myślisz,że dlaczego Ci nie czyta...?
|
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#17 |
P.I.M.P.
Data rejestracji: 14.05.2002
![]() |
Pedros masz zupelna racje co do tego.Ale sprobuj przegrac np. nowy Securom a potem pusc go na lg.Zobaczymy czy ci pojdzie.Ten cd jest poprostu do d..y we wszystkich innych cd chodza te plytki bezproblemu tylko na lg nie da sie uruchomic.
|
![]() |
![]() |
#18 |
Second variety
Data rejestracji: 11.01.2002
![]() |
Jak będę miał okazję przetestować kopiowanie tego securoma to sprawdzę oczywiście.
#19 |
P.I.M.P.
Data rejestracji: 14.05.2002
![]() |
Ja ci juz powiem wynik twoich testow.na lg nie da sie tego zrobic i juz.Nie wiem jak sa robione te cd ale nie czytaja niektorych zabezpieczen.Inne cd czytaja prawie wszystko.Poprostu jabym mial kase to bym juz dawno ten cd zmienil.Ale jak uda ci sie kiedys test to powiadom mnie o wynikach.
|
![]() |
![]() |
#20 |
Data rejestracji: 06.04.2002
![]() |
Pomijajac kwestie jakosci czytnikow LG to jesli kopia dziala tylko w nagrywarce to nie jest poprawna kopia. Natomiast co do dzialania w nagrywarce - nie przejmuj sie jesli udalo Ci sie skopiowac nowego SecuROM-a i dziala, to tylko blad w nim, ktory na pewno Sony DADC nie omieszka poprawic. Skopiowanie nowego SecuROM-a tak aby dzialal zawsze i wszedzie jest niemozliwe, wynika to ze specyfiki tego zabezpieczenia. Oczywiscie sa sposoby takie jak opisany na CDFreaks 'twinsector' ale po pierwsze z kopii nie wykonasz juz drugiej kopii, po drugie nie dziala to z duza iloscia cdrom-ow, ktore po prostu nie widza dobrze tak spreparowanej plyty a po trzecie Sony z latwoscia moze sprawic, ze po kolejnym update kodu SecuROM takie kopie beda bezuzyteczne.
|
![]() |
![]() |
#21 |
www.ROVERki.pl
Data rejestracji: 24.10.2002
![]() |
hmmmm mój cdek (ASUS x45) czyta wszystko, co sie do niego włoży ;-)
a co do hitmana2 to mam i gram mniodzio ;-) Żałuj chłopie, że Cię to omija A skopiowałem Litkiem 24 + alkohol ;-) (oczywiscie nie o zastosowaniu wewnętrznym hihihi) Pozdrawiam |
![]() |
![]() |
#22 | |
![]() |
Cytat:
|
|
![]() |
![]() |
#23 | |
All Eyez On Me
Data rejestracji: 29.09.2001
![]() ![]() |
Cytat:
Takiego hitmana2 to takze mam w domu. Gra jest pieknie przerobiona.Zadnych crackow.Instalujesz sobie bez problemu na dysk i robisz z nia co chcesz.Wrzucasz sobie exploatorem na dysk. Jak chcesz nagrac to nagrywasz z dysku nero itp. Po prostu zostalo usuniete zabezpieczenie. Swego czasu mialem tak zrobionego Max Payne(SD2). |
|
![]() |
![]() |
#24 | |
Wyjadacz ;)
Data rejestracji: 05.01.2002
![]() |
Cytat:
![]() |
#25 |
![]() |
W ten sposob nie majac oryginalnego .exeka nie sposob spatchowac gry uzywajac np. RTPPatcha (czesc gier go uzywa jak i innych 'inkrementalnych' patcherow). Co do postu Werona - usuniecie zabezpieczenia polegalo wlasnie na uzyciu crackowanego .exeka w instalatorze. W InstallShieldzie to nie problem.
|
![]() |
![]() |
|
|