![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Napędy optyczne CD Tematy poswięcone nagrywarkom i nagrywaniu płyt CD-R/RW |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#1 |
Musztarda
Data rejestracji: 10.03.2002
![]() |
Skopiowanie WarCrafta 3
Mam male pytanko. Jak skopiowac Warcrafta3 w clonie? Wsadzilem plytke (mam oryginal angielski) i pisze ze nie ma zabezpieczen a ktos mowil ze sa... Chodzi o to ze mam 2 kompy ale jedna oeyginalna plytke a chce grac sobie z qmplami... i zapodawac nowe patche a do patchy nie ma Crackow...
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#2 |
Stały bywalec ;)
Data rejestracji: 02.01.2002
![]() |
ja mam anglojezycznego Warcrafta i jest on zabezpieczony SECUROM-em.
W clone XXL ustaw w opcjach skanowania że ma szukać Sekurom-a na płycie a na bank ci go znajdzie ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Musztarda
![]() |
zaznaczylem zeby szukal i nic nie znalaz mam cd Teac 40x [rzy czym wyskoczyl komunikat o sterownikach Aspi co to jest.. a moze skanowac w nagrywarce ? (teac 8x)
#4 |
Wyjadacz ;)
Data rejestracji: 05.08.2001
![]() |
Ja mam Ang & Polska wersję W3 i na żadnej z nich mi securoma nie wykrywa (są krakowane i moge je kopiować nawet w Nero więc się tym nie przejmuję). :cool:
Pozdrawiam wszystkich ..:: ![]()
#5 | |
Stały bywalec ;)
Data rejestracji: 21.03.2001
![]() |
Cytat:
|
|
![]() |
![]() |
#6 |
Stały bywalec ;)
![]() |
ja mam angielska wersje warcrafta i jest zabezpieczony securomem ale i tak na plycie jest ***** + generator numeru potrzebnego przy instalacji gry, wiec no problem :-D
|
![]() |
![]() |
#7 |
Musztarda
![]() |
ale ja chce to zrobic tak zebym mogl to kopiowac normalnie.
bo moge rownie dobrze wlaczyc gre n jednym kompie wyjac plytke i wlaczyc na drugie kiedys tak z SC robilem ![]()
#8 | |
Wyjadacz ;)
Data rejestracji: 05.08.2001
![]() |
Cytat:
![]() Pozdrawiam wszystkich ..:: ![]()
![]() |
#9 | |
Stały bywalec ;)
Data rejestracji: 19.02.2002
![]() |
![]() Cytat:
![]() ![]() Pozdrawiam @LL i nie drzec mi tu kotów !!! A tak na marginesie to kto ma juz skopiowany orginal war 3 plis priv me !!!
![]() |
#10 |
Stały bywalec ;)
![]() |
![]()
Panie Sarcofago !!!!
Prosze pana po raz ostatni by zmienil pan tego gifa bo zaczyna mnie to naprawde wkurzac a nie chce byc nie mily i zglosic to Miskowi by dostal pan BANA za kradziez czyjegos pomyslu !!! Wiec prosze cie poraz ostatni bys zmienil sobie na jakis inny gifik !!! troszke wyobrazni i checi wydaj z siebie i bedzie cool !! ZOBACZYSZ SAM ZE LEPIEJ SIE POCZUJESZ bedac unikatowym gosciem forum !!! Wiecej juz nie bede ciebie prosil o to tylko zalatwie to inaczej !!! Zmien tego gifka jeszcze dzisiaj bo strasznie mi drazni oczka moje jak widze "plagiat"
#11 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 10.07.2002
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 | |
Stały bywalec ;)
![]() |
Cytat:
Po co te nerwy....jezeli faktycznie miales go pierwszy to sorry, ale jak go wybieralem to na forum nie rzucil mi sie w oczy ktos z takim samym gifem.I co najwazniejsze nie ukradłem go Tobie,tylko widocznie przypadkowo wybrałem sobie taki sam jak ty !Dla swietego spokoju znalazlem sobie nowy ![]() NARA mam nadzieje ze tego nikt nie ma ![]() Ostatnio zmieniany przez Sarcofago : 11.07.2002 o godz. 19:05 |
|
![]() |
![]() |
#13 |
Stały bywalec ;)
![]() |
Sarcofago
Ciesze sie ze znalazles sobie nowygifcik ![]()
#14 | |
Stały bywalec ;)
Data rejestracji: 21.03.2001
![]() |
Cytat:
idz sie schowaj, patch'e wychodza a jezeli wychodza tzn ze sa potrzebne do czegos nie? |
|
![]() |
![]() |
#15 |
Stały bywalec ;)
![]() |
![]()
:o :o Jak do tej pory nie widzialem by ktos napisal ze udalo mu sie przegrac z ORGINALU Warcrafta 3 czy to wersje PL czy ANG. Czy jest ktos ktory moze sie pochwalic, ze przegrala i kopia chodzi jak orginal tzn. nie wymaga cracka
![]() ![]() ![]() ![]()
|
|