![]() |
LG
Cytat:
|
Cos wam powiem nie ma leprzego cd-rom'u niz ASUS. Moja 40 dziala juz ponad 2,5 roku bez jakiegokolwiek czyszczenia. A wiezcie mi rozne plytki do niej wkladalem nawet pochlapane dzemem sliwkowym. A poza tym ma jeszcze jeden fajny bajer mozna spowolnic odczyt plyty co jest sczegolnei wygodne przy ogladanie divx bo mnie np. strasznie przeszkadza szum ktory powoduja szybkie napedy a tu jeden malu click albo przycisniecie przycisku i juz czyta plytke z predkoscia zalozmy 10x
|
1. Jak kupowac to teac'a
2. Mam w domu 2 DVD(Pioneer*, Memorex**) i nagrywarke Teac'a i za grzyba nie rozumiem coście się tak uparli na DVD, po kiego to komu? Moje DVD widziało słownie 2 płyty DVD pierwszą dzień po zakupie napędu(za 12zeta wypożyczyłem z beverly hills) i drugą ostatnio, kumpel jakiś film przypadkiem przytargał, średnio wychodzi 0,75 płyty dvd/rok. Jak ktoś nie rippuje filmów to lepiej wydac to na dobrą flaszkę. Rozumiem, że posiadanie dvd powoduje, iż nasz komputer jest bardziej uniwersalny...ale jest to sztuka dla sztuki. *kupiłem bo gdzieś z rok temu była moda na dvd, wszystkim wciskali, a ja zanim to cudo kupiłem zapomniałem sprawdzić ile kosztuje wypozyczenie płyty dvd. **potrzebowałem cd-rom do serwera(nie musi być ale jak może to czemu nie)i kumpel mi dał(sam teraz nie ma dvd bo i po co). DVD BĘDZIE MIAŁO SENS JAK BĘDZIE JEDEN STANDARD NAGRYWANIA I NAGRYWARKA TEAC'a BĘDZIE KOSZTOWAĆ TYLE CO TERAZ NAGRYWARKA CD-RW!!! Przepraszam wszystkich za capsa |
ASUS 52x
|
Ja mam od ok.4 lat Philipsa.Przez cały ten czas nie miałe z nim ŻADNEGO problemu.
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 09:54. |