![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Napędy optyczne CD Tematy poswięcone nagrywarkom i nagrywaniu płyt CD-R/RW |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#1 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 23.11.2002
![]() |
![]()
Mam taki oto problem ;] Chce wypalic plyte z obrazu w Nero oraz dolaczyc do tej plytki jeszcze jeden plik. Niestety nie mam pojecia jak to zrobic
![]() A moze lepiej jest wypalac plytke z obrazem plyty (bin i cue w moim przypadku)? Tyle, ze sam plik *.bin zajmuje o wiele wiecej miejsca niz obraz w nim zawarty (i tu kolejne pytanie - dlaczego?). Ostatecznie moge odpalic Daemon Tools, wybrac wszystkie pliki z wirtualnego nosnika, dodac to, co chce jeszcze do tego wszystkiego dolozyc, i kliknac "burn". Wyjdzie na to samo? A moze jest jakis sposob, zeby nagral obraz z pliku + inne rzeczy? Sorki, ze tak nagmatwalem, ale zawsze moge wyjasnic niejasnosci ![]() |
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#2 |
Stały bywalec ;)
Data rejestracji: 25.06.2002
![]() |
proponuję użyć programu WinIso który zarządza obrazami płyt; można dodawać pliki do obrazu kasować itd.
|
![]() |
![]() |
#3 |
Freedom Fighter
Data rejestracji: 23.05.2001
![]() |
Żeby coś dograć do pliku obrazu musisz mieć program do edycji plików obrazu np. WinIso lub UltraIso. Otwierasz obraz w takim programie, dodajesz pliki, zapisujesz obraz, wypalasz....i gotowe.
Pozdro MinX
|
|