![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Napędy optyczne CD Tematy poswięcone nagrywarkom i nagrywaniu płyt CD-R/RW |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#1 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 05.05.2004
![]() |
pomóżcie please
witam wszystkich. pomóżcie mi, mam nagryware lg niedawno kupioną nówka funkiel.problem polega na tym ze pewnego dnia zaczęła mi nagrywać jakis obraz do katalogu"moje obrazy" zamiast na cd jak to bylo zawsze:
przeinstalowanie nero 5 nie daje nic neo 6 skądkolwiek bym nie ściągnąl to nie da rady zainstalować forceaspi 1.8 i winaspi zainstalowałem(znalazłem to na jakims forum ze trzeba tak zrobic) i tez nic co jeszcze?please moj nr gg 2294295 moje nerwy juz nie wytrzymuja powoli.pozdr |
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#2 |
XV1100
![]() Data rejestracji: 19.02.2002
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
W nero zmien nagrywarke z image recorder na twoj naped.
PS Przeinstalowanie nero nic nie daje bo bez dokladnego usuniecia wszystko zostaje na ostatnich ustawieniach, a zeby zainstalowac nero 6 to musisz najpierw odinstalowac nero 5, no i oczywiscie stary serial juz nie bedzie ci dzialal. Ostatnio zmieniany przez grzeniu : 05.05.2004 o godz. 17:49 |
![]() |
![]() |
#3 |
Nowy na forum
![]() |
nie da sie zmienic nagrywarki tak jak mowisz,tez probowalem
|
![]() |
![]() |
#4 |
Author
Zlotowicz
![]() Data rejestracji: 29.03.2003
to moze aspi nagrzebane...
a nagrywarka jest wogule widziana przez sysa? jesli tak to zaktualizuj nero do najnowszej 5.5 (to jest darmowe i legalne) a jak nie to sprawdz czy tasiemka sie nie obluzowala no i kwestja aspi |
![]() |
![]() |
#5 |
XV1100
![]() Data rejestracji: 19.02.2002
Czy twoja nagrywarka jest w ogole rozpoznawana przez nero? Jesli nie to masz zly serial, to znaczy ta wersja nero byla dolaczona do nagrywarki innego producenta.
Mysle ze to nie kwestia aspi, bo nero operuje wlasnymi i systemowe mu niepotrzebne. Wyjasnij moze co znaczy ze nie da sie zmienic napedu w nero. |
![]() |
![]() |
#6 |
Nowy na forum
![]() |
wlasnie nero nie widzi tej nagrywary tylko jakis image rec. ale powinna byc dobrze podłączona bo płyty normlnie odtwarza itp.ale wszystko bylo ok przez ponad 1,5 miecha nagle sie cos zje.bało
|
![]() |
![]() |
#7 |
Disce puer.
Data rejestracji: 19.04.2002
![]() |
Zainstaluj od nowa ASPI.
|
![]() |
![]() |
#8 | |
No Guts, No Glory
Data rejestracji: 06.07.2002
![]() |
odp
Cytat:
145 Sqr PFT Skalski's Circus: February - July 1943 Thomas St John Marmaduke "Pat" Pattle (AS988)80 Sqr RAF 20 April 1941 - credited with 50 victories, 8 probable Ray "Throttle" Thorold-Smith (BS231)452 Sqr RAAF 15 March 1943 - credited with 5.5 victories |
|
![]() |
![]() |
#9 |
Nowy na forum
![]() |
hmm. macie lame przed sobą. a co to serial?
|
![]() |
![]() |
#10 |
Maciek: Reaktywacja
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 18.11.2002
![]() |
numer/klucz/numer licencji, czyli ciag znakow, ktory umozliwia korzystac w pelni z produktu
![]()
#11 |
Nowy na forum
![]() |
tak myslalem a skad go wziac ja przy plycie ani na plycie i w płycie nie mam. w internecie tez ciezko znalezc.jestem mega wkur.wiony...
|
![]() |
![]() |
#13 |
Nowy na forum
![]() |
jestem mega tępy w komputerach i nie moge znalezc tego seriala nawet na tej stronie wyzej,a kupowac nero nie bede a tam chyba tego chca. juz mam dość tej nagrywary...
|
![]() |
![]() |
#15 |
Koordynator
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 03.03.2003
![]() |
u mnie w CUKIER S.A. znajdziesz wyszukiwarke tych rzeczy, proponuje domene WS
![]() pozdro
|
|