![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
|||||||
| Napędy optyczne CD Tematy poswięcone nagrywarkom i nagrywaniu płyt CD-R/RW |
![]() |
|
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
|
|
#16 |
|
KiNgOfOcEaN
Data rejestracji: 06.09.2002
![]() |
Aż strach sie bać... co to będzie w przyszłosci z tymi płytkami.
Nawet miałem sprawdzić te esperanzy zielone ale po Waszych postach chyba nie chce wiedziec czy cos tam jest jeszcze nagrane czy też nie ma już... |
|
|
| #ads | |
|
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
|
|
|
|
#17 |
|
Indywidualista
Data rejestracji: 16.08.2002
![]() |
Jeśli chodzi o Platinium to niektóre płytki mam już naprawdę długo
i wszystko da się pięknie odczytac, a 13zł za 10 płyt w slimach to bardzo dobra cena Niedługo spróbuje te zachwalane AKOSS'y i 'czarne' ESPERNAZ'y Tylko nie wiem czy kupić ESPERANZA: Silver-Silver czy Black ![]() Black są wizualnie bardzo ładne, ale nie wiem jak jakościowo :cool: Moze zna ktoć ceny w Warszawie tych płyt ![]() P.S. HIT'y widziałem na Piotrkowskiej - bardzo blisko MCDonald'a, nie mogę podać bliższej lokalizacji bo słabo znam to miasto
[ Miłego dnia. Matteo (You have to see it for yourself ...) /// [ ASUS A8N-SLI DEL nF4 | AMD Athlon64 3200+ | 2GB GEIL RAM | GF Gainward 6600GT | WindowsXP (SP2) /// [ DVDRW LG SuperMulti 16x | CDRW Lite-On 40x | Samsung SpinPoint 250GB SATA | LG StudioWorks 700S /// |
|
|
|
|
#18 | |
|
Guru
Zlotowicz
Data rejestracji: 02.01.2002
![]() |
Cytat:
Na pietrynie sa dwa macdognaldy, ale spox Pietryna pada bo postawili Galerię Centrum / z drugiej strony taki Shit na takiej ulicy wstydzili by sie ! |
|
|
|
|
|
#19 |
|
Indywidualista
![]() |
Na "TAAAAKIEJ ULICY" ...
Przecież dawna Piotrkowska byłao wiele, wiele lepsza, a teraz jest kiepsko
[ Miłego dnia. Matteo (You have to see it for yourself ...) /// [ ASUS A8N-SLI DEL nF4 | AMD Athlon64 3200+ | 2GB GEIL RAM | GF Gainward 6600GT | WindowsXP (SP2) /// [ DVDRW LG SuperMulti 16x | CDRW Lite-On 40x | Samsung SpinPoint 250GB SATA | LG StudioWorks 700S /// |
|
|
|
|
#20 |
|
XV1100
Zlotowicz
![]() Data rejestracji: 19.02.2002
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Bo tego badziewia nie nagrywa sie bron panie boze na duzych predkosciach, a juz akossa to max 16x bo zdziwienie moze cie spotkac juz po tygodniu a nie latach. Prawdopodobnie przeprosisz w koncu te platinumy i wrocisz do nich.
|
|
|
|
|
#21 |
|
Indywidualista
![]() |
A kto Ci napisał, że odstawiłem Platiniumy
![]() Po prostu szukam jakiejś alternatywy, żeby mieć wybór między Platinium, a ... a właśnie już nie wiem czym ![]() Kupię z trzy AKOSS'y na próbę i sprawdzę --------------------------------------------------------------- A ESPERANZE jaką mam kupić Żebym się nie zawiódł na samym początku ... Polecacie jakąś ![]() Ewentualnie jeszcze jakieś inne płytki godne uwagi :cool:
[ Miłego dnia. Matteo (You have to see it for yourself ...) /// [ ASUS A8N-SLI DEL nF4 | AMD Athlon64 3200+ | 2GB GEIL RAM | GF Gainward 6600GT | WindowsXP (SP2) /// [ DVDRW LG SuperMulti 16x | CDRW Lite-On 40x | Samsung SpinPoint 250GB SATA | LG StudioWorks 700S /// Ostatnio zmieniany przez matteo : 19.12.2002 o godz. 10:04 |
|
|
![]() |
|
|