![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Napędy optyczne CD Tematy poswięcone nagrywarkom i nagrywaniu płyt CD-R/RW |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#1 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 26.07.2002
![]() |
TDK CyClone ??
Cześć,
Przymierzam sie do zakupu nagrywarki (na raty, wiec koszt nie jest zbyt istotny). Przebrnalem wlasnie przez Wasze dyskusje LiteOn kontra Plextor kontra LG, wiec tego watku nie chcialbym juz powtarzać ![]() Na koniec - czy SmartBurn i SmartX to jakies nowe odmiany SafeBurna? Bo w opisie nie znalazlem tego pojecia. Dzieki za pomoc ![]()
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#2 |
Kocham Paskudy, Świntuszę
Data rejestracji: 30.03.2002
![]() |
mam tdk cyclone 12x - czyta pieknie, nagrywam tym tylko muze i jest suuper
czyta bez problemow key2audio (przynajmniej te odmiany ktore mialem), bez problemu skopiowalo nowa Celin Dion (WinDAC) za pare dni dostane nowego Ozzego (tez k2a) i zobaczymy co z nim k2audio bedzie sie prawdopodobnie pojawialo coraz czesciej - teraz jest tym zabezpieczona marginlana ilosc plyt - glownie pop (Celina) choc bywaja tez lepsze (Roger Waters) ja mialem w reku 7 czy 8 a szukalem aktywnie tak, te wszystkie Burny to sa BurnProofy - czyli zabezpieczja przed Buffer underrun
![]() |
#3 |
The Division Bell
Data rejestracji: 15.07.2002
![]() |
Jaka płytka Mistrza (Rogera Watersa) jest zabezpieczona k2a
![]() ![]() ![]() Ja pozdrawiać Was ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 06.07.2002
![]() |
"TaDKi" było wporzo dopóki nie wyszedł model 32x. Jego gabaryty były do bani. W testach był prawie na szarym końcu. Przeganiały go Plextor, LiteOn i nawet LG.
#5 |
![]() |
a jaka moglem miec (pana Watersa nie lubie i nie slucham...)? - mialem w reku plyte kupiona w Niemczech i zdradzala wszelkie oznaki bycia k2a...
choc po dluzszym zastanowieniu to mogl nie byc Waters tylko Cohen - a Waters wszedl mi do glowy po koncercie - powinienem byl napisac: "solowy artysta (mezczyzna) tworzacy muzyke ambitna i stonowana za ktorym nie przepadam" - choc to jednak chyba byl Waters (jakis koncert)... moim mistrzem (a wlasciwie Mistrzami) jest Pink Floyd...
![]() nie odpowiadam na pivy z pytaniami jak sie komus wlamac na mail [co za pomysl] i z prosba o pomoc w konfigu czegostam. te czasy sie skonczyly. Ostatnio zmieniany przez -Sid-The-Rat=> : 26.07.2002 o godz. 21:58 |
![]() |
![]() |
#6 |
The Division Bell
Data rejestracji: 15.07.2002
![]() |
Sid, ale Roger Waters jest z Pink Floyd
![]() ![]() Ja Cohena też nie lubię, za to Pink Floyd i Rogera Watersa (tak on jest z Pink Floyd, to ten siwiejący facet, podobny do Richarda Gere czy jak to się tam pisze ![]() Shine On! Ostatnio zmieniany przez macio.men : 26.07.2002 o godz. 23:06 |
![]() |
![]() |
#7 |
Gość
|
Tak trochę bez sensu, ale R. Waters odszedł był od Pink Floyd, co ani jemu ani PF nie wyszło na dobre!
PS: brak mi australijskiej płyty PF! UMMAGUMMA! |
![]() |
#8 |
![]() |
jakbym nie wiedzial
![]() poza tym to on rozwali Floydow, to jego ego, jego 'wizja' - eh nie lubie go i basta! ale na koncercie pierwsza czesc byla niesamowita, z drugiej zrezygnowalem (wiesz o czym mowie?) mozna o mnie wiele rzeczy zlych powiedziec - ale muzycznym ignorantem nie jestem... (mam 2 stopnie szkoly muzycznej za soba...) You Crazy Diamond! UMMAGUMME mam tylko na kasetach i mp3 zrobionych z tej kasety (marne sa musze przyznac - slychac syk tasmy)
![]() |
#9 |
Gość
|
Ja mam pierwszy stopień muzykalności: odróżniam kiedy grają, a kiedy nie!
Wszystko na CD! Oprócz tej jednej! |
![]() |
#10 |
![]() |
nie moze byz z toba tak zle skoro doceniasz Floydow...
juz pewni pisalem ale na stadionie udalo mi sie dostac wydanie The Wall na 24 karatowym nosniku - same plyty co prawda (chyba bylo do tego za***.. pudelko z ksiega (bo nie ksiazeczka) z tymi ich grafikami) ale dalem za nie tylko 80 zeta - facet chyba nie wiedzial co sprzedaje albo zyie go zmusilo - to cos kosztowalo w stanach prawie 4 razy wiecej i jest w dosc limitowanej liczbie egzemplarzy
![]() |
#11 |
Gość
|
Ty to masz fart:-D Zwykłe ordynarne piraty!
A słucham jeszcze K. Schultze, Vangelisa, Oldfielda, i takich tam innych... Cohena, Okudżawy, Wysockiego. |
![]() |
#12 |
![]() |
jak przeczytasz czego ja to zwatpisz -
od Iron Maiden/Judas Priest przez Black Sabbath/Deep Purple/ przez Deftones/Seventh/Metallica do Jethro Tull/King Crimson (i ProjecKt'y)/Grieg/Shubert i Bruh konczac na mistrzu wszechwag - Bach'u chcesz katalog tego co mam na CD? - aktualizwany ostatio w marcu bo stracilem kontorle nad naplywem plyt ![]()
![]() |
#13 |
Gość
|
Oki! i jeden jedyny utwór Iron Buterfly- In-a-gaga-da-vida!
Collosseum? |
![]() |
#14 |
![]() |
ale tylko Valentine Suite - reszta jest ponizej poziomu (patrz Colloseum II...) przeciez to zenada
a Iron Butterfly - wiesz jak ciezko znalesc taka plyte w sklepie? slac ten katalog?
![]() |
#15 |
Gość
|
Jaka płyta?:-D Jeden utwór!
Spis tak, ja nie prowadzę bo jestem wzrokowcem i rozpoznaje płyty po okładkach i położeniu w stojaku:-D |
![]() |
|
|