![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
|||||||
| Napędy optyczne CD Tematy poswięcone nagrywarkom i nagrywaniu płyt CD-R/RW |
![]() |
|
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
|
|
|
|
#1 |
|
Nowy na forum
Data rejestracji: 12.01.2002
![]() |
jak przeczytac plyte multisesyjna
nagralem plyte na ktorej sa 2 sesje .niestety nie moge odczytaxc pierwszej sesji bo caly czas jak otwieram katalog cd-romu pojawiaja sie pliki z drugiej sesji co zrobic?
|
|
|
| #ads | |
|
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
liniejący leming
Zlotowicz
Data rejestracji: 20.12.2001
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
... poczytaj FAQ'a, majonez się napracował po to, żebyś mógł korzystać, jest tam twoje pytanie i jest oczywiście odpowiedź.
|
|
#3 | |
|
Nowy na forum
Data rejestracji: 12.01.2002
![]() |
Cytat:
Otoz problem jest taki ze pod Win xp nie ma zakladki volume |
|
|
|
|
|
#4 |
|
liniejący leming
Zlotowicz
Data rejestracji: 20.12.2001
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
... czy przez przypadek zapisywałeś sesje z plikiem obrazu (Iso.nri), jeśli tak możesz obejrzeć poprzednią sesję w oknie widoku profesjonalnego, przycisk "otwórz", jeśli nie, to ja ci już nie pomogę, nie używam WinXP.
|
|
#5 |
|
The Dark Admin Rises
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 05.12.2000
![]() |
hmmm kolejna juz osoba ma problem z sesjami pod xp kurcze ja tam nie mam zadnego nie wiem jak nagrywacie ze sa takie problemy uzywam xp i jeszcze nie wywalil mi takiego numeru ale poprobuje cos pomieszac zeby nie widzial i wtedy dam pelna odp czy da rade to obejsc
- - - - - - - - - - - - - - - - - - info - - - - - - - - - - - - - - - - - - 66 zarejestrowany użytkownik ![]() Pierwszy Moderator/Administrator ![]() - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - |
|
|
|
|
#6 |
|
staruszek
Data rejestracji: 02.06.2001
![]() |
nie wiem jak jest pod xp (wywalilem po 3 godzinach pracy z pewnych przyczyn)
ale pod win 98se ( jak nie ma sie pomyslu) zawsze mozna wziac isobustera i w nim odczytac kazda sesje (wiem ze mozna zminic we wlasciwosciach cd - wybrac inna sesje). nie wiem czy ten prog dziala pod xp - sprobujcie - wiem ze rozwiazanie polowiczne ale tylko to mi przszyszlo do glowy poza powyzszymi pomyslami pzdrwm Niktia_Bennet
|
|
#7 |
|
The Dark Admin Rises
CDRinfo VIP
![]() |
wlasnie nagralem 3 sesje bez zamykania plyty i nadal wszystko jest widoczne zeby pomieszac zmienilem wszystkie mozliwe ustawienia iso i jedyna co sie zmienilo to wszystkie nazwy sa dosowskie
czyli okna prawde nie wiem co takiego sie u was dzieje ze nie widac tych sesji moze napiszcie dokladnie krok po kroku co i jak nagrywacie czy tym samym programem czy zamykacie plyte itd itp
- - - - - - - - - - - - - - - - - - info - - - - - - - - - - - - - - - - - - 66 zarejestrowany użytkownik ![]() Pierwszy Moderator/Administrator ![]() - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - |
|
|
|
|
#8 |
|
The Dark Admin Rises
CDRinfo VIP
![]() |
wlasnie dogrywam 4 sesje - aby dalej zamieszac nie jest ona zgodna ze specyfikacja ISO - wiecej niz 256 znakow w sciezce itd
i co ![]() momencik ![]() i dalej wszystko ok jeszcze zamkne plytke chwila ![]() i nadal wszystko ok ![]() kumpel sugeruje ze moze to byc zwiazane z tym iz uzywacie xp crackowanego a nie corporate ![]() a ode mnie sugestia aby sciagnac uaktualnienie dla nagrywania pod xp byc moze to pomoze rozwiazac ten problem choc teoretycznie ten update dotyczy tylko wbudowanego nagrywania w xp ale sprawdzcie w zalaczniku plik update'a jesli cos zadziala dajcie znac a dodam to w faqu ))ps zeby nie bylo nie porozumien sprawdzalem ta plytke takze w cdromie teac 540e
|
|
![]() |
|
|