Powrót   Forum CDRinfo.pl > Napędy optyczne i nagrywanie CD, DVD, Blu-ray, HD DVD > Napędy optyczne CD

Napędy optyczne CD Tematy poswięcone nagrywarkom i nagrywaniu płyt CD-R/RW

Witaj Nieznajomy! Zaloguj się lub Zarejestruj

Zarejestrowani użytkownicy mają dostęp do dodatkowych opcji, lepszej wyszukiwarki oraz mniejszej ilości reklam. Rejestracja jest całkowicie darmowa!

Opcje związane z dyskusją Tryby wyświetlania
Prev Poprzedni post   Następny post Next
Stary 14.02.2004, 21:23   #6
cienislaw
Nowy na forum

Data rejestracji: 14.02.2004
cienislaw w tym momencie nie ma Reputacji dodatnich ani ujemnych <0  pkt>
Cytat:
Napisany przez esem
Czy dobrze doczytałem, że Twoje doświadczenia dotyczą TAO?
A jak jest w DAO? 8)
sprawozdanie z frontu: jeszcze raz na tapete poszedl knoppix i k3b - niemozliwe, cud, pierw poszedl test, a potem plytka sie nagrala cala. odpalilem xine dla pewnosci i puscilem film na paredziesiat minut - bez zadnego problemu byl odtwarzany z nagranej plytki. reboot do windy - plytka jest widoczna, ale filmu sie z niej odtwarzac nie da, jednak przegrywa sie na dysk bez bledow. teraz jade surface test w isobusterze i jeszcze ja pomecze, ale wyglada na to ze czeka mnie reinstalka windy i dosc rygorystyczne instalowanie softu do nagrywania. a plytke nagralem w DAO, wczesniej pod winda tez wszystko w DAO, tylko najwyrazniej cdrwin polecial w TAO. jeszcze raz wychodzi na to ze produkt m$ jest jaknajlepszym srodowiskiem do frustracji i tracenia czasu, chyba przesiade sie na stale na pingwinka. srobuje odtworzyc film pod win z plytki, ale wiedzac ze mam cos w systemie skopane, szykuje sie na kolejna porazke. tymniemniej jestem w miare zadowolny nagrywara dziala...

update: knoppix tez polegl, co prawda nagrywa, ale z bledami - raz 2, drugi 140 bledow odczytu w surface test w isobusterze. wymiekam do jutra, jade do kumpla z nagrywara i sprawdze ja na obcym sprzecie i systemie, zeby miec pewnosc ze dziala lub nie.

Ostatnio zmieniany przez cienislaw : 15.02.2004 o godz. 00:15
cienislaw jest offline  

Twoje uprawnienia: