![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Napędy optyczne CD Tematy poswięcone nagrywarkom i nagrywaniu płyt CD-R/RW |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
|
![]() |
#1 |
Stały bywalec ;)
Data rejestracji: 01.09.2001
![]() |
Ja mialem pecha z LITEON'ami. Mialem ich 5. Dwie 24x i jedna 40x. Mowie tylko o trzech bo tamte dwie wymienilem z inncych powodow. Padaly jedna po drugiej, co prawda chodzily na pelnych obrotach. Moze mialem pecha po prostu, wszystkie pochodzily z jednej firmy.
TEAC tez mialem trzy i zaden mi nie padl. Zaczalem od 4x (jeszcze na SCSI), mialem go ponad dwa lata, chodzil bez przerwy (zreszta jak kazda moja spawara ![]() Przygody z LITEONami mial tez moj znajomy, kupowal w tej samej firmie. Ale tez duzo wypalal. Moim zdaniem jesli bedziesz wypalal sporadycznie to mozesz kupic LITEONa, przemawia za tym cena i kopiowanie zabezpieczen. Jesli bedziesz wypalal "hurtowo" (czyli liczy sie trwalosc) i kopiowanie zabezpieczen nie bedzie niezbedne (zawsze sa jeszcze cracki ![]() Prosze nie wypisywac teraz ze ktos ma LITEON i mu dobrze dziala i ze sie nie umiem "obslugowac" nagrywarka i dlatego mi padaja. Moze po prostu mialem pecha, nie wiem. Nie chce rozpetac niepotrzebnej wojny. That's all. 8) 8) 8) 8) 8) 8) ![]() |
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
|
|