![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
|||||||
| Napędy optyczne CD Tematy poswięcone nagrywarkom i nagrywaniu płyt CD-R/RW |
![]() |
|
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
|
|
#1 |
|
Nowy na forum
Data rejestracji: 01.09.2002
![]() |
Teac czy TDK
Witam,
Nosze sie z zamiarem kupna nagrywarki,a poniewaz jestem w tej gestii zielony to chcialbym uzyskac od Was informacje czy kupic Teac'a W540E czy moze TDK CyClone?A moze inna,podobnie zachwalana na zagranicznych portalach zajmujacych sie tematem nagrywarek.Mam na to mniej wiecej 400 zl.Wiem,ze Teac nie obsluguje SafeDisk'a 2,51 i wyzej-czy to rzeczywiscie taki problem?Z gory dziekuje za wszelkie sugestie wraz ze specyfikacjami.Pozdrawiam. |
|
|
| #ads | |
|
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Gość
|
Chlopie! Jestes na najlepszej drodze do rozpetania kolejnej wojny "co lepsze":-D
OPCJA SZUKAJ To najlepsze rozwiazanie, ja na ten temat milcze:-D Chociarz LG jest - tanie, dobre i bierze kazde zabezpieczenie:-D |
|
|
#3 |
|
<<<Watcher>>>
Data rejestracji: 28.06.2002
![]() |
człowieku kup sobie liteon-a 40125s i 100 zł ci zostanie na płyty . Kopjuje wszystkie popularne zabezpieczenia w tym safe disca najnowszego.
|
|
|
|
|
#4 |
|
Arab'ski
Data rejestracji: 15.03.2002
![]() |
ja poleciłbym lg 32/10/40 lub lg 40/12/40, lub jakiegoś LiteOn'a- te nagrywarki skopiują wszystko a przy okazji wydasz dużo mniej niż na tdk czy teac'a, zaś co do sprawy nie kopiowania sd 2.51 przez Teac'a- to chyba niezbyt wielki problem jeżeli ma się pod ręką program typu CloneCD
Ostatnio zmieniany przez Adik : 01.09.2002 o godz. 22:17 |
|
|
|
|
#5 |
|
Bywalec
Data rejestracji: 01.03.2002
![]() |
Wybierz Teac'a
|
|
|
|
|
#6 |
|
Wyjadacz
Data rejestracji: 09.05.2002
![]() |
SERDECZNIE ZAPRASZAMY DO KORZYSTANIA Z NASZEJ WYSZUKIWARKI!
Nie będę pisał już więcej o wyszukiwarce (nikt przecież z niej nie korzysta), o FAQ (Majonez nie licho się narobił), o tym, że każdy chwali swoje (nawet LG), NIE, DOSYĆ! Napiszę wprost (a co mi tam...) - kupuj Teac'a. SD to nie problem, zobaczysz, że takich płyt będziesz miał niewiele. W razie czego skorzystasz z "omijacza zabezpieczń" (crax). Trwałość i solidność nagrywarki jest dosyć ważna, a Teac doskonale spełnia te waroonki.
|
|
#7 |
|
Stały bywalec ;)
Data rejestracji: 07.07.2002
![]() |
a ja tam polecę ci teaca . dlaczego? poczaj sobie skrót TDK. Trzeszcząca Droga Kopiarka. Ja nie polecam:-D :-D :-D
|
|
|
|
|
#8 | |
|
Forumator
Data rejestracji: 26.02.2002
![]() |
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#9 | |
|
Stały bywalec ;)
Data rejestracji: 07.07.2002
![]() |
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#10 |
|
Bywalec
Data rejestracji: 01.03.2002
![]() |
Wybierz Teac'a. Naprawdę. Miałem spawarkę x24 i zamieniłem ją na x40. Problem wyboru firmy nie istniał. Mógł być tylko jeden ... Teac.
|
|
|
|
|
#11 | |
|
MAJSTER zlotowy
Data rejestracji: 16.05.2002
![]() |
Cytat:
Zip: Fajne logo Co do nagrywarek: Teac- bo jest najtrwalszy, ja mam 12'tke i jestem zadowolony, czy palenie trwa 7 czy 3 minuty to mi zwis, fakt, że przy 20 płytkach to 60 minut różnicy, ale za to mam gwarancje, że płytki są czytelne. Nagrywarki już wiele szybsze nie będą więc lepiej kupić trwalszą niz potem zmieniać bo padła. Jak ktoś ma szybką nagrywarke to niech NIE nagrywa tanich płytek płytek na pełnym gazie tylko max 16!!! Potem to jest nie do odczytania(mówie o MMore'ach), ostatnio jakiś kretyn, przepraszam chciałem napisać: świeżo upieczony posiadacz super nagrywarki poczęstował mnie kilkoma takimi tworami. |
|
|
|
|
|
#12 |
|
Gość
|
LG I WSZYTKO JASNE ! 8)
|
|
|
#13 |
|
Bywalec
Data rejestracji: 10.05.2002
![]() |
Teac
Tylko TEAC CD-W540e lub Traxdata o tych samych parametrach (bo to OEM Teac'a)
LG itp. łąmią zabezpieczenia ale po roku będziesz musiał kupić następnego LG jak cię stać co rok zmieniać napęd polecam LG
|
|
|
|
|
#14 | |
|
<<<Watcher>>>
Data rejestracji: 28.06.2002
![]() |
Cytat:
|