![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Napędy optyczne CD Tematy poswięcone nagrywarkom i nagrywaniu płyt CD-R/RW |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#1 |
Bywalec
Data rejestracji: 05.07.2002
![]() |
Jak zabezpieczyc plyte???
Chce zabezpieczyc plyte z gra zeby kolesie z podworka nie kopiowali ode mnie najnowszych gier, jak zabezpieczyc plyte (jakim programem) zeby nie mozna bylo skopiowac ani po plikach ani image'em?
|
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#2 |
Gość
|
1. Kup sobie program Koli-ego! (moderator z Forum!)
2. To nie to forum! 3. Nie pozyczaj! |
![]() |
#3 |
Forumator
Data rejestracji: 12.07.2002
![]() |
Panowie, który to już post w tym temacie ? A oni dalej swoje...
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Bywalec
![]() |
Cytat:
jak to "nie to forum" jesli na stronie głownej CDRINFO sa opisane sposoby oi programy do zabezpieczen (jednak po plikach da rade plyte skopiowac). Moze to autor tego artykulu pomyli strony ![]() Jak nie umiecie pomoc to nie odpowiadajcie... |
|
![]() |
![]() |
#5 |
Łaskobójca
Data rejestracji: 24.04.2001
![]() |
1. jest soft na serwisie i są do tych progamów manuale, może zamiast pytać użyjesz najpierw opcji szukaj i poczytasz a dopiero później będziesz zadawał pytania / na które prawdopodobnie nikt Ci nie poda wiąrzącej odpowiedzi 8) bo to nieetycznie
![]() 2. z tego ze po skopiowaniu alles plików mozna z plików zrobić image i będzie działa wnioskuję zę to warezik / w w oryginałąch płyta jest swoistym kluczem sprzetowym/ a to już podwójnie nieetyczne
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ostatnio zmieniany przez cana : 17.09.2002 o godz. 10:22 |
![]() |
![]() |
#6 | |
Forumator
Data rejestracji: 12.07.2002
![]() |
Cytat:
:-D :-D :-D |
|
![]() |
![]() |
#7 |
`
Data rejestracji: 10.08.2001
![]() |
masz racje Sebastian. A sebkowi co moge poradzic
![]() A Koli duzo nie bierza za program |
![]() |
![]() |
#8 |
Kocham Paskudy, Świntuszę
Data rejestracji: 30.03.2002
![]() |
nie chce byc bardzo niemily ale mi ten tekst o podworku i pozyczaniu plyt to mi troche gielda smierdzi...
napisze jeszcze raz to co juz nieraz pisalem (bo takie pytania pojaiwja sie raz na miesiac) Kalemu ukrasc plyte - to dobrze Kali ukrasc MI plyte ktora ja ukradlem wczesniej - to ZLE! nieladnie
![]() |
#9 | |
Gość
|
Cytat:
Nie kupuje na gieldzie, bo nie mam takiej potrzeby! Sciagam z netu! Nagrywam dla siebie! Nie uwazam tego za kradziez, bo jednak troche wysilku i pieniedzy w to wkladam! Nie handluje moimi nagraniami! Tez nie lubie jak ktos bez pytania kopiuje moje plyty, a pozniej okazuje sie ze kraza one w drugim oiegu (podworkowym!) Jak ktos poprosi i da plyte, to od czasu do czasu nagramu mu cos ciekawego! I tyle! A program Kolego jest bardzo dobry i skuteczny. Po co wywazac otwarte drzwi? 20 czy 30 zlp za taki program to nic! A spokoj gwarantowany! |
|
![]() |
#10 | |
Bywalec
![]() |
Cytat:
Caly czas myslalem ze forum jest zeby pomoc, ale nie, ***cie mnie dalej, "KOLEDZY"... No ale dobra ja uwazam dyskusje za zakonczona. ps. w****ilem sie |
|
![]() |
![]() |
#11 |
liniejący leming
Zlotowicz
Data rejestracji: 20.12.2001
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
sebek za szybko się wku...asz, zwolnij, albo jakieś ziółka nienerwowe sobie wypij.:cool:
#12 | |
Kocham Paskudy, Świntuszę
Data rejestracji: 30.03.2002
![]() |
Cytat:
![]() |
![]() |
#13 | |
Bywalec
![]() |
Cytat: