Forum CDRinfo.pl

Forum CDRinfo.pl (https://forum.cdrinfo.pl/)
-   Napędy optyczne CD (https://forum.cdrinfo.pl/f2/)
-   -   Jak zabezpieczyc plyte??? (https://forum.cdrinfo.pl/f2/jak-zabezpieczyc-plyte-10538/)

sebek1 17.09.2002 09:26

Jak zabezpieczyc plyte???

Chce zabezpieczyc plyte z gra zeby kolesie z podworka nie kopiowali ode mnie najnowszych gier, jak zabezpieczyc plyte (jakim programem) zeby nie mozna bylo skopiowac ani po plikach ani image'em?

Yahol 17.09.2002 09:36

1. Kup sobie program Koli-ego! (moderator z Forum!)
2. To nie to forum!
3. Nie pozyczaj!

Sebastian997 17.09.2002 09:49

Panowie, który to już post w tym temacie ? A oni dalej swoje... :P :P :P Mówiłem już że takie pytania powinny się pojawiać na forum ZAIKS-u :-D :-D :-D

sebek1 17.09.2002 09:57

Cytat:

Yahol napisa***322;(a)
1. Kup sobie program Koli-ego! (moderator z Forum!)
2. To nie to forum!
3. Nie pozyczaj!

jak to "nie to forum" jesli na stronie głownej CDRINFO sa opisane sposoby oi programy do zabezpieczen (jednak po plikach da rade plyte skopiowac). Moze to autor tego artykulu pomyli strony;) moze to Wy ?
Jak nie umiecie pomoc to nie odpowiadajcie...

cana 17.09.2002 10:09

1. jest soft na serwisie i są do tych progamów manuale, może zamiast pytać użyjesz najpierw opcji szukaj i poczytasz a dopiero później będziesz zadawał pytania / na które prawdopodobnie nikt Ci nie poda wiąrzącej odpowiedzi 8) bo to nieetycznie ;)/ i zobacz program Koliego, a jak nie chcesz zeby Ci kopiowali "Twoje nowości" to nie pożyczaj i po problemie bo jaki to ma sens pożyczyć kumplowi gierkę żeby jak lizaka przez szybe mógł polizac?
2. z tego ze po skopiowaniu alles plików mozna z plików zrobić image i będzie działa wnioskuję zę to warezik / w w oryginałąch płyta jest swoistym kluczem sprzetowym/ a to już podwójnie nieetyczne

Sebastian997 17.09.2002 10:11

Cytat:

sebek1 napisa***322;(a)

Moze to autor tego artykulu pomyli strony;) moze to Wy ?
Jak nie umiecie pomoc to nie odpowiadajcie...

Chłopaki !!! On ma w jednym racje - zignorujmy go
:-D :-D :-D

bgn 17.09.2002 10:18

masz racje Sebastian. A sebkowi co moge poradzic
:) Zmien chlopie podworko, jak masz takich kumpli
A Koli duzo nie bierza za program

-Sid-The-Rat=> 17.09.2002 10:35

nie chce byc bardzo niemily ale mi ten tekst o podworku i pozyczaniu plyt to mi troche gielda smierdzi...

napisze jeszcze raz to co juz nieraz pisalem (bo takie pytania pojaiwja sie raz na miesiac)

Kalemu ukrasc plyte - to dobrze
Kali ukrasc MI plyte ktora ja ukradlem wczesniej - to ZLE!

nieladnie

Yahol 17.09.2002 10:44

Cytat:

-Sid-The-Rat=> napisa***322;(a)
nie chce byc bardzo niemily ale mi ten tekst o podworku i pozyczaniu plyt to mi troche gielda smierdzi...

napisze jeszcze raz to co juz nieraz pisalem (bo takie pytania pojaiwja sie raz na miesiac)

nieladnie

Bede polemizowal!
Nie kupuje na gieldzie, bo nie mam takiej potrzeby!
Sciagam z netu!
Nagrywam dla siebie!
Nie uwazam tego za kradziez, bo jednak troche wysilku i pieniedzy w to wkladam!
Nie handluje moimi nagraniami!
Tez nie lubie jak ktos bez pytania kopiuje moje plyty, a pozniej okazuje sie ze kraza one w drugim oiegu (podworkowym!)
Jak ktos poprosi i da plyte, to od czasu do czasu nagramu mu cos ciekawego!
I tyle!
A program Kolego jest bardzo dobry i skuteczny. Po co wywazac otwarte drzwi? 20 czy 30 zlp za taki program to nic! A spokoj gwarantowany!

sebek1 17.09.2002 10:45

Cytat:

nieladnie

Dobra odpowiedzieliscie juz, zamiast macic i wyzywac od piratow trzeba bylo od razu napisac o safelocku. A prawda jest taka ze jak sobie kupie pirata to nie chce zeby mialo za darmo go pol wioski, wole sam koledze nagrac zabezpieczone, teraz kazdy gowaniarz ma nagrywarke i wystarczy ze kumpel raz cos pozyczy.

Caly czas myslalem ze forum jest zeby pomoc, ale nie, ***cie mnie dalej, "KOLEDZY"...

No ale dobra ja uwazam dyskusje za zakonczona.

ps. w****ilem sie

Zetoxa 17.09.2002 11:19

sebek za szybko się wku...asz, zwolnij, albo jakieś ziółka nienerwowe sobie wypij.:cool:

-Sid-The-Rat=> 17.09.2002 15:04

Cytat:

Yahol napisa***322;(a)

Bede polemizowal!
Nie kupuje na gieldzie, bo nie mam takiej potrzeby!
Sciagam z netu!
Nagrywam dla siebie!
Nie uwazam tego za kradziez, bo jednak troche wysilku i pieniedzy w to wkladam!
Nie handluje moimi nagraniami!
Tez nie lubie jak ktos bez pytania kopiuje moje plyty, a pozniej okazuje sie ze kraza one w drugim oiegu (podworkowym!)
Jak ktos poprosi i da plyte, to od czasu do czasu nagramu mu cos ciekawego!
I tyle!
A program Kolego jest bardzo dobry i skuteczny. Po co wywazac otwarte drzwi? 20 czy 30 zlp za taki program to nic! A spokoj gwarantowany!

to ja z kolei zaproponuje lepsze dobieranie kolegow - bo taki co niewiadomo czy przegra czy nie nie jest godzien bycia moim kolega

sebek1 17.09.2002 15:13

Cytat:

to ja z kolei zaproponuje lepsze dobieranie kolegow - bo taki co niewiadomo czy przegra czy nie nie jest godzien bycia moim kolega

Ja jeszcze raz odpowiem, zydkiem nie jestem i jak z kims piję to grę też pożycze. Tylko zdarza sie ze gowniarze tym handluja i tylko o to chodzi, czemu ja mam wydawac pieniadze a reszta nie.
Zrobila sie niezla dyskusja...

/||\aster 17.09.2002 15:21

Cytat:

sebek1 napisa***322;(a)

Ja jeszcze raz odpowiem, zydkiem nie jestem i jak z kims piję to grę też pożycze. Tylko zdarza sie ze gowniarze tym handluja i tylko o to chodzi, czemu ja mam wydawac pieniadze a reszta nie.
Zrobila sie niezla dyskusja...

To z kim ty pijesz??? Z gowniarzami???

sebek1 17.09.2002 15:27

Cytat:

/||\aster napisa***322;(a)

To z kim ty pijesz??? Z gowniarzami???

Taa ja mam 28, kolega 4 lata mlodszy, ten z kolei daje gierki jeszcze mlodszym. Z nim sie nie pozre bo jest w pozo ale chce mu troche ukrocic interesy moim kosztem... E czy to warto o tym pisac...

Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 12:10.