![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Napędy optyczne CD Tematy poswięcone nagrywarkom i nagrywaniu płyt CD-R/RW |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#16 |
Stały bywalec ;)
Data rejestracji: 06.08.2002
![]() |
Wiem ze Nero i Feurio! samo sprawdza przy wlozeniu plyty i te predkosci co ich plyta nie potrafi uzyskac sa nie widoczne przy wyborze nagrywania.. CloneCD pewnie tez tak potrafi
![]()
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#17 | |
Bywalec
Data rejestracji: 05.08.2002
![]() |
Cytat:
abu@silesianet.pl |
|
![]() |
![]() |
#18 |
![]() |
A próbowałeś poszukać na google ? Albo na CDRinfo.pl ? Kiedyś było. Ech, ta dzisiejsza młodzież...
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Bywalec
Data rejestracji: 05.08.2002
![]() |
sorki za klopot i "zasmiecanie" ale niestety z cdrinfo nie moge, bo jakos sie nie wlacza menedzer downloadu, nawet ten z windowsa a gdzie indziej niestety nie znalazlem
![]() prosze jeszcze kogos, kto ma chwilke czasu, o wyslanie mi aspi o numerku 4.60 ![]() chyba ze to "forceaspi" jest lepsze dla Win2000.... i jeszcze jedno: po co w ogole są sterowniki ASPI ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
![]() |
ForceASPI instaluje ASPI 4.60 na każdym Windowsie.
ASPI to advanced SCSI programming interface. Krótko : to programowy interfejs, przez który programy i system operacyjny komunikują się ze sterownikami urządzeń SCSI. Tyle, że Windows komunikuje się przez ASPI ze wszystkimi napędami SCSI oraz IDE. ASPI wbudowane w win9x jest przestarzałe, a w NT/2k/XP nie ma go w ogóle, stąd problemy. Jak nie umiesz rozpakować tego, co Ci wysłałem, to tu masz linka do polskiego WinRARa : http://rarlab.com/rar/wrar300pl.exe |
![]() |
![]() |
#21 | |
Bywalec
Data rejestracji: 07.05.2002
![]() |
Cytat:
|
|
![]() |
![]() |
#22 | |
Forumator
Data rejestracji: 28.02.2002
![]() |
Cytat:
![]() |
#23 |
OldBoy
Data rejestracji: 18.05.2002
![]() ![]() |
Potwierdzam dobrą (moją) opinię o TEACu. Wypaliłem ponad 100 płytek (co prawda żaden wynik) i zero problemów.
Relatywnie chyba stwierdzicie, że na TEACa na tym formum jest bardzo mało narzekań a % użytkowników spory. Parę złotych więcej a problemów dużo mniej. P.S. Wczoraj padł mi programator do zmywarki Whirpool, gdyby była to zmywarka LG - to uznałbym to za uwzględnione w cenie. Ale Whirpool i to Made in Germany? Może ktoś zna adres gdzie takie rzeczy naprawiają albo skupują do naprawy? Cena nowego programarora zabolała mnie - miałbym za to dwa najnowsze modele nagrywarek LG! a tak mam tylko spokój w domu (żona już nie pyskuje, że u mamusi nie musiała zmywać). Pozdrawiam Cię DRAGAL! Jednak udało nam się Ciebie "wykurzyć z nory" i to napewno Ty: na hasło LG reagujesz jak dawniej. 8) |
![]() |
![]() |
|
|