![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Napędy optyczne CD Tematy poswięcone nagrywarkom i nagrywaniu płyt CD-R/RW |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#16 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 19.05.2003
![]() |
Chyba jednak ta nagrywarka jest popsuta. Dzis brat przyniosl plyty EMTEC X48 i proba nagrywania archiwum zipa zakonczyla sie fiaskiem ( przy predkosci 4x) otoz plyta nagrala sie niby dobrze ale przy probie rozpakowania z plyty jest blad CRC, na dysk kopjuje sie bez problemu. Plik docelowy znajdujacy sie na dysku jest OK. Probowalem nagrywac nero jak i winoncd 5.0 lecz jest zawsze to samo. Wczesniej nagrywalem filmy DIVX i sa dziwne kwadraty podczas ogladania. Nagrywarka takze nie nagrywa plyt cd-rw i w tym przypadku wszystko jest niby ok. Ale przyprobie odzczytu wyskakuja bledy.Jezeli odsylalbym nagrywarke do serwisu to czy musze zmieniac bios na orginalny teraz mam 1.0K. Co radzicie przed oddaniem nagrywarki do sklepu ( sklep internetowy ) Juz napewno nie dostane Teac W540E tylko jakis nowszy szajs. Czy powiadomia mnie o niemozliwosci naprawienia nagrywarki i wymianie na nowsza odpowiadajaca tamtej w cenniku. Czy moge zarzadac zwrotu pieniedzy jezeli nie bedzie pasowal mi oferowany model. Acha moze jeszcze macie jakiec rady co do tej nagrywarki?
P.S CDRW sparawdzane w INCD i Direct CD 5.3 |
![]() |
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#17 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 07.06.2003
![]() |
Czy jest nowsza wersja biosu niż 2.4A i gdzie
![]() ![]() ![]()
![]() |
#18 | |
Bywalec
Data rejestracji: 11.12.2002
![]() |
Cytat:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 07.06.2003
![]() |
Myślisz że nie ma nowego biosu.
![]() |
#20 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 19.05.2003
![]() |
To co byscie zrobili oddac ja na gwarancje. Wtedy dalem za nia 349 zl w www.polbras.com teraz juz w ich cenniku jej nie ma tylko w552e produkowany przez asusa a ja jej nie chce. Moge zazadac zwrotu pieniedzy albo zamiany na liteon.
|
![]() |
![]() |
![]() |
|
|