![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
|||||||
| Napędy optyczne CD Tematy poswięcone nagrywarkom i nagrywaniu płyt CD-R/RW |
![]() |
|
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
|
|
#16 | |
|
Guru
Zlotowicz
Data rejestracji: 02.01.2002
![]() |
Cytat:
Osobę ! |
|
|
|
| #ads | |
|
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
|
|
|
|
#17 |
|
Team Member
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 20.06.2000
![]() |
HelpMAN, piatal, KoxyN
Chodzi o tą osobę.
|
|
#18 |
|
..::Returned Master::..
Data rejestracji: 14.12.2002
![]() |
No posprawdzalem widze ze HelpMAN to dosc kontrowersyjna osoba!!!
A co do piatal`a to przeciez to jest wlasnie moj kumpel z sieci, (tez zachowal sie troche nie grzecznie!!) ale nie rozumiem co ma wspolnego nijaki HelpMAN czy KoxyN z moja siecia
|
|
#19 |
|
Team Member
Zlotowicz
![]() Data rejestracji: 18.10.2002
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
to ma wspolnego, ze ma IDENTYCZNE IP co Ty
![]() Mozliwe, ze to jedna osoba o 2 albo i 3 kontach (moze piatal to tez HelpMAN/KoxyN )W kazdym badz razie macie identyczny adres IP. |
|
|
|
|
#20 |
|
![]() |
Wlasnie dzwonilem do "piatala" i rozmowa wygladala tak:
Ja: Ty cos ty mi za forum polecil ze jestem teraz podejzany?? I cos ty tam nawyrabial?? Piatal: (Zaczal sie smiac i mowi tak) No ci ludzie co tam sa jakos mnie nie polubili jak mialem pierwsze konto no to zalozylem 2 (KoxyN) a pozniej 3 (HelpMAN) pozniej mnie zbanowali i dalem sobie spokuj ale najlepsze bylo to jak mnie logowalo za kogos innego i wtedy wyszedlem na jakiegos hackera!! Ja: Ty mowisz ze oni cie nie polubili ale zobacz sam kto zaczal glupio gadac jak nie ty!! Piatal: (Wielce obuzony) A tam oni sami na***a** i nakrecili!! Ja: To po jakiego hu** pytales sie o gry itp. Piatal: A tak chcialem cos nowego ale mniejsza z tym walic to!! Ja: Jeszcze raz narobisz swinstewek na moj IP (bo siec jest moja) to wywale cie z sieci!! Piatal: No ok spoko PRZEPRASZAM (myslalem ze sie rozplacze)!! Takze sprawe z trzy osobwym Piatal`em (bo od tego nicka sie zaczelo) uwazam za zamknieta i jak jeszcze raz ktos sie zaloguje z mojego IP tutaj na forum oprucz mnie prosze o wiadomosc jak najszybciej!! Ja juz to zalatwie!! 8) Jak mowilem jest jeszcze trzecia osoba w naszej malej, skromnej sieci ale ona (bo to laseczka) raczej nie przyjdzie akurat na to forum (ona uzywa netu do nauki szkolenj)!!
|
|
#21 |
|
Team Member
Zlotowicz
![]() Data rejestracji: 18.10.2002
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
hehe
czyli sprawdzily sie moje przypuszczenia, ze piatal=HelpMAN=KoxyN ![]() dobrze ze sie sprawa wyjasnila (przyjmujac oczywiscie, ze Zbignieff to nie piatal )Witamy na forum
|
|
|
|
|
#22 |
|
![]() |
Dzieki!
Mysle ze bedzie nam calkiem milo! 8) Wiec wrucmy do tematu TEAC CD-W548EB co z nim, bo z tego co wyczytalem w testach nie jest za dobry wiec moze wkoncu ktos sie wypowie, kto jest posiadaczem tej wypalarki!
![]() |
|
|