![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Napędy optyczne CD Tematy poswięcone nagrywarkom i nagrywaniu płyt CD-R/RW |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#1 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 27.07.2002
![]() |
Powazny problem... HELP please
Przepraszam ze nie przeczytalem archwiwum forum albo nie poszukalem odpowiedniej odpowiedzi na moj problem ale mi sie bardzo spieszy...
nie jestem specem co do wypalania cdr i otoz mam pytanie chce nagrac dane dokladnie mowiac dokumenty niestety te dokumenty po pierwsze posiadaj polskie krzaki (ąśź) itp... a po drugie maja bardzo dlugie nazwy uzywam NERO i nie wiem jak mam ustawic zeby wszystko bylo jak w orginale... bardzo mi na tym zalezy gdyz tych dokumentow jest full a nazwy sa naprawde istotne gdyz sa bardzo podobne... a wystarczy ze mi przytnie z tylu i nie wiem ktory jest ktory... z gory dziekuje za odpowiedz i obiecuje ze zanim zapytam sie na forum przeczytam dokumentacje... ale w tej chwili jest to mi potrzebne now! pozdrawiam |
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#2 |
The Dark Admin Rises
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 05.12.2000
![]() |
jak dajesz kompilacje iso (oczywiscie bez kreatora) to tam na drugiej zakladce masz opcje iso
zaznacz zezwalaj na ...... costam z katalogami i cos o wiecej znakow zaznacz joilet niestety nie mam jak dolaczyc zrzutu z nero jezzeli jednak nazwa ma wiecej niz bodajze 64 znaki to nie dasz rady tego nagrac mam nadzieje ze Ci to cos pomoze jezzeli dobrze pamietam to na dole sa trzy opcje i zaznacz dwie gorne zaznacz zestaw znakow ISO9660 a obok po prawej joilet na gorze dane tryb 1 mode 1
![]() |
#3 |
Kocham Paskudy, Świntuszę
Data rejestracji: 30.03.2002
![]() |
jest bardzo prosty sposb - zzipoj te dokumenty i nazwuj np.
dokumentyVIPEE.zip i po klopocie - polskie kraczki beda, dlugie nazwy beda, problemu nie bedzie...
![]() |
|
|