![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Napędy optyczne CD Tematy poswięcone nagrywarkom i nagrywaniu płyt CD-R/RW |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
|
![]() |
#1 | |
Թ
Data rejestracji: 14.02.2003
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Cytat:
|
|
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#2 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 16.04.2003
![]() |
właśnie pożegnaliście nowego na forum..... THANX VERY MOCZ
I Powodzenia na nowej drodze życia... PS: co do tej pomocy technicznej microsoftu..... jest lepsza od waszego (**********) forum..... tam przynajmniej odpowiadają że nie mają czasu albo odsyłają do producenta sprzętu. A wy się wyśmiewacie. Jak czyta to moderator to niech zlikwiduje moje konto bo jakoś nawet nie chce mi się tego robić samemu, bo w pomocy technicznej microsoftu nie ma nic na ten temat. Wszystkim którzy się dobrze bawili bardzo, z całego wręcz serca dziękuje za MIŁO spędzony czas. Ten text powstał tylko po to aby uświadomić (mieuświadomionej części z was) jaki jestem głupi, i że nie potrafię wejść na google.com i wpisać czegoś i potem nacisnąć wyszukaj ( albo coś takiego ) (tak nie mam czasu sprawdzać), a co dopiero przeszukiwać text za pomocą menu Edycja>wyszukaj.... to dla mnie całkowita abstrakcja, ale dziękuje jednak za próby mi tego wyjaśnienia. Wkurzają mnie tacy ludzie jak wy (nie mówie o wszystkich, ale o znacznej części z was) (tak nie mam czasu sprawdzać kto to). a co do SDI to WYOBRAŹCIE sobie że nie każdy chce płacić 120zł!!(tak nie mam czasu ani ochoty sprawdzać, bo wiem że i tak coś koło tego) za neta. ja mam limit około 50 zł na modemie. And again: THANK YOU VERY MUCH FOR YOUR HELP.... i śmiejcie się dalej. |
![]() |
![]() |
#3 |
Recydywista - Wielokrotny
Zlotowicz
CDRinfo VIP Data rejestracji: 17.01.2003
![]() ![]() |
tak przeczytalem ten topic od poczatku do konca i nie wiem na co tak sie obrazasz - odkad zasugerowano Ci uzycie opcji szukaj napisales 2 posty z korych wynikalo ze "nie jestes obrazony" i tu nagle cos takiego - ech dziwni sa Ci ludzie...
|
![]() |
![]() |
#4 | |
OldBoy
Data rejestracji: 18.05.2002
![]() ![]() |
Cytat:
nauka jest za darmo a wiedza kosztuje (nawet modemowców), jak szukasz pomocy to pomóż sobie najpierw sam. Dostałeś dostęp do wiedzy od piszących na tym forum ale nie skorzystałeś z tego. Problem, który opisujesz nie jest łatwy bo przyczy może być bardzo wiele: np. źle (jeden raz) włożyłeś taśmę do napędu. Jest to też problem rozwiązywalny ale niestety metodą prób i błędów. Nikt Ci nie napisze "recepty" która za pierwszym razem będzie w 100% skuteczna. Ty nie chciałeś współpracować z uczestnikami tego forum, np. do dzisiaj nie wiem jaką masz MB. Więc nie zachowuj się jak mój synek(nie ubiorę czapki, odmrożę sobie uszy i w ten sposób zrobię na złość rodzicom). Weź się poprostu w garść. A jak nie odpowiada Ci te forum to... pa, pa. Są inne fora ale tam jak tak się będziesz zachowywał to też pewnie długo nie zagościsz (bo się obrazisz na kolejnych ludzi). Powodzenia.
![]() |
#5 | |
Թ
Data rejestracji: 14.02.2003
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Cytat:
Nikt się z Ciebie nie naśmiewa. To jest internet: skrótowa forma pisania, anonimowość, itd. Nie widzisz twarzy, nie znasz kontekstu. Załóż, że dyskutujący z Toba ludzie są przychylni Tobie i przeczytaj jeszcze raz wszystkie posty w tym wątku, z tym nastawieniem. Moze się co innego okaże? Nie chciałem Ciebie obrazić, jeśli tak się stało, to przepraszam. Dajmy już z tym spokój. Nie poddawaj się tak łatwo ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
|