![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Napędy optyczne CD Tematy poswięcone nagrywarkom i nagrywaniu płyt CD-R/RW |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#1 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 29.04.2010
![]() |
EAC-
Witam. Mam problem. A mianowicie jest nim EAC chodzi mi o to że ściągnąłem go i zainstalowałem nic innego nie robiąc. W czasie "dostrAJANIA" zrobiłem opcję ,flac gdyż wydawała mi sie najodpowiedniejsza do moich potrzeb, gdfyż chciałem z plików mp3 "robić" (dekompresować) na wav gdyż chcaiłem ich słuchać w radiu w aucie (xsara picasso 2003r która nie posiada możliwości odtwarzania mp3-trójek). Podczas operacji dekompresowania pisoenki wyskakuje mi coś w tym stylu
adres- ścieżka tej piosenki nie można otworzyć wybranego kodeka Dekompresja zakończona. Co jest powodem tego błędu i jak mogę to naprawić. Błagam o rychłą odpowiedź. Wiem że była o tym dyskusja jednakże odpowiedzi w niej zawarte mnie nie usatysfakcjonowały. Ostatnio zmieniany przez ImileK : 29.04.2010 o godz. 20:17 Powód: Uzupełnienie pytania |
![]() |
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#2 |
Guru
Data rejestracji: 05.11.2004
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Pewnie taki pronblem ze brakuje tego kodeka. Jesli masz juz mp3 to przerob na wave i nie bedzie roznicy w dzwieku (pomiedzy wave a flac). Mp3 to juz format stratny wiec do oryginalu nie porwrocisz.
http://www.legroom.net/software/autoflac |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Nowy na forum
![]() |
A gdzie ma w takim razie wkleić tegho kodeka i jaki to ma być
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Nowy na forum
![]() |
Mam ściągnięty i wklejony w folderz z pilikem EAC i nie dizała WHY? ciągle wyskakuje to samo!!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Odnowiony Cyfrowo
Data rejestracji: 23.05.2006
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Zainstaluj nero i nagrywaj mp3 jako cdaudio i po problemie
|
![]() |
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Dyskusja | Autor | Forum | Odpow. | Ostatni Post |
EAC - Offset | Fantomas | Audio/Stacjonarne nagrywarki i nośniki CD-R Audio | 12 | 18.08.2010 23:22 |
Problem z kompresją wypalaniem audio EAC | Cornholio | Audio/Stacjonarne nagrywarki i nośniki CD-R Audio | 6 | 11.03.2008 15:14 |
Dla znawców EAC :) | mrofka | Napędy optyczne CD | 4 | 25.07.2005 20:32 |
EAC - ustawienie, najwierniejsze zgranie plyty | maareczek | Napędy optyczne CD | 3 | 24.02.2003 10:11 |
Eac | tomall0 | Napędy optyczne CD | 14 | 19.11.2002 10:03 |