![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Napędy optyczne CD Tematy poswięcone nagrywarkom i nagrywaniu płyt CD-R/RW |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#1 |
The Dark Admin Rises
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 05.12.2000
![]() |
UWAGA maly klopot
Niestety wynikl maly problem po przenosinach forum
Otoz na starym forum istanily dwa rodzaje nazw uzytkownikow username i nickname (login i nazwa widziana przez innych) Wiekszosc osob miala je identyczne jednak czesc podala rozne I tu sie zaczyna caly klopot Na nowym forum jest tylko jedna nazwa Niestety dalo sie zaimportowac tylko te druga czyli nickname Teraz istnieja osoby o takich samych ksywkach Kto pierwszy przeszedl procedure odzyskania hasla ten przejal ksywke W tym momencie jest czesc osob ktore chca sie zalogowac ale dostaja informacje o niezgodnosci podawanego maila z tym z bazy danych Zastanawialem sie co z tym fantem zrobic - tak aby rozwiazanie problemu bylo jak najmniej krzywdzace Ja proponuje taka opcje Osoba ktora miala identyczne dwie nazwy na starym forum odzyskuje ja na nowym (no chyba ze juz ma jako ze pierwsza sie zalogowala) Osobom ktore mialy rozne ksywki poczatkowo dodam np "." na koncu ksywki - lub zmienie ja na taka jaka zaproponuja [cdn] |
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#2 |
The Dark Admin Rises
CDRinfo VIP
![]() |
wiem ze to nie najlepsze rozwiazanie ale najprostsze z mozliwych i to takie ze nikt nie bedzie mogl zarzucac stronniczosc adminow czy czegos takiego
Dlatego teraz osoby ktore mialy identyczne dwie ksywki na starym forum a nie moga sie zalogowac (odzyskac hasla - wyskakuje blad ze nie zgadza sie podany email) niech zwracaja sie do mnie na maila majonezc@go2.pl podajac jako temat maila forum-ksywki w tresci prosze podac [list=1][*]ksywke (dobrze jezeli podacie dokladnie tzn np jak bylo MajoneZ to tak napiszcie)[*]adres email[*]jezeli macie stale lacze to bardzo pomocne bedzie podanie IP[*]NIE podawajcie hasla - to bezsensu - migdzie zaden z administratorow nie pyta o haslo[*]i napiszcie po krotce co jest grane czy mieliscie podwojne ksywki na starym forum czy obydwie nazwy takie same i co chcecie zebym zrobil[/list=1] potem sprobuje sie skontaktowac z drugim posiadaczem ksywki i ustalic czy chce ta kropke na koncu czy w ogole zmienic ksywke licze na wyrozumialosc osob ktore mialy na starym forum rozne nazwy [cdn] |
![]() |
![]() |
#3 |
The Dark Admin Rises
CDRinfo VIP
![]() |
ZAZNACZAM ze wszelkie proby przejecia ksywki przez proby oszukiwania czy podawanie nieprawdziwych danych beda karane badz zmiana nazwy uzytkownika bez jego udzialu lub skasowaniem konta w przypadkach krancowych
no moze troche przeszadzam ![]() przepraszam za wynikle komplikacje zwlaszcza osoby z roznymi ksywkami ze znalazly sie w takiej sytuacji (sa wlasciwie troche pokrzywdzeni ale mam nadzieje ze jakos to docenia ze nie robie tego odgornie lecz Was informuje) oraz osoby ktore mialy identyczne ksywki a teraz musza o nie sie upominac
![]() |
#4 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 05.03.2002
![]() |
hmm a nie lepiej zaczac wszystko od nowa?
![]() nie bijcie ![]()
#5 |
The Dark Admin Rises
CDRinfo VIP
![]() |
no raczej nie lepiej
![]() |
#6 |
Stały bywalec ;)
Data rejestracji: 30.08.2001
![]() |
Może lepiej brać pod uwagę - ilość zamieszczonych postów, datę rejestracji (wcześniejsi mają pierwszeństwo) i działalność - czas ostatnich wypowiedzi na forum.
Pewnie będzie z tym jednak za dużo roboty - a tak wielu przypadków nie będzie.
#7 |
The Dark Admin Rises
CDRinfo VIP
![]() |
widze ze malo kogo to interesuje
![]() a co na taka propozycje jezeli jest problem i nikt nie chce dobrowolnie go rozwiazac to bede zmienial kswki na takie jaki byl username na starym forum a poniewaz nie bylo dwoch identycznych username (loginow) to nie ma problemu z ustaleniem co do kogo nalezy
![]() |
#8 |
hidden
Data rejestracji: 22.06.2002
![]() |
![]()
Popieram !!! - dawny Maro
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Stały bywalec ;)
Data rejestracji: 19.02.2002
![]() |
Cytat:
8) 8) 8)
![]() |
#10 |
The Dark Admin Rises
CDRinfo VIP
![]() |
dzieki chociaz jedna osoba cos powiedziala konkretnie
![]() przeciez ja tego nie robie dla siebie - to dla mnie dodatkowy klopot wypisywac maile do ludzi jaka chca miec ksywke a niektorych przez zmiane ich ksywek zrazac do siebie moglbym darowac sobie to i powiedziec trudno stalo sie i ci co stracili ksywki musza sie zarejestrowac na nowo a zreszta ...
![]() |
#11 |
Gość
|
![]()
no właśnie ja miałem pierwsze i drugie inne a skąd takie mam jak teraz widać to ja nie wiem co mam zrobić by zmienić.
Majonez, przeslij mi informacje na majla. |
![]() |
#12 |
`
Data rejestracji: 10.08.2001
![]() |
Na starym forum bylo username i nick.
Majonez wal wszystkim nicka i po klopocie, czesc i tak nie pamieta jaki(e) username wpisywalo |
![]() |
![]() |
#13 |
`
Data rejestracji: 10.08.2001
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |
The Dark Admin Rises
CDRinfo VIP
![]() |
Re: chce spowrotem swoj ligin :(
Cytat:
dajesz mi na maila majonezc@go2.pl informacje o tym jakiego miales nicka na starym forum oraz adres email jaki podales w profilu ja to sprawdzam i w razie czego odzyskujesz swoja ksywke
![]() |
![]() |
#15 | |
The Dark Admin Rises
CDRinfo VIP
![]() |
Cytat:
wtedy np na forum pod kazda odpowiedzia widnialo by autor - bgn ![]() wiec na razie zmieniam na username - chyba ze da rady na inny nie zajety przez inna osobe ale to musi wyjsc propozycja od kogos ja nie jestem jasnowidzem co komu moze pasowac
![]() |
![]() |
|
|