![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
|||||||
| Napędy optyczne CD Tematy poswięcone nagrywarkom i nagrywaniu płyt CD-R/RW |
![]() |
|
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
|
|
#1 |
|
Bywalec
Data rejestracji: 10.06.2002
![]() |
Dzis stalem sie szczesliwym posiadaczem tego napedu. Nagrywarka wyprodukowana w maju tego roku, firmware w wersji WS05.
I teraz, o ile CloneCD 4.1.0.9 poprawnie rozpoznaje ta nagrywarke to Nero 5.5.8.2 juz nie tzn. max predkosc nagrywania pokazuje mi 24x Gwoli scislosci, taka informacje pokazuje mi Nero, gdy wybiore opcje Wybierz nagrywarke z menu programu, poza tym przy wypalaniu tez moge wybrac tylko 24x predkosc (nie probowalem wylaczac Smart-Burn).Poza tym w/w wersji CloneCD w opcji wyboru predkosci nagrywania jest dostepna opcja 48x mimo, ze ten model jej nie obsluguje ![]() Nie wiem o co chodzi, nagrywarke mam od paru godzin na forum nikt nie opisywal takiego problemu (szukalem) wiec bede wdzieczny za wszelkie sugestie
|
|
|
| #ads | |
|
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
|
|
|
|
#2 | |||
|
Wyjadacz
Data rejestracji: 09.05.2002
![]() |
Re: Lite-On 40125W problem???
Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
|
|
#3 | |||
|
Bywalec
![]() |
Re: Re: Lite-On 40125W problem???
Cytat:
Mnie chodzilo o to, ze Nero przy wyborze nagrywarki z menu Nagrywarka pokazuje mi tam Max predkosc zapisu 24x (plyty nie ma w napedzie) a to, ze juz przed wypalaniem moge wybrac tylko 24x to rzeczywiscie moze to byc sprawa nosnika.Cytat:
![]() Tak przy okazji spytam. Jesli Nero obsluguje Smart-Burn to czy CloneCD tez go obsluguje a jesli tak to czy ten tryb jest w CloneCD na stale wlaczony? Cytat:
![]() Dziekuje za szybka odpowiedz
|
|||
|
|
|
|
#4 |
|
All Eyez On Me
Data rejestracji: 29.09.2001
![]() ![]() |
No wiec z ta x24.Chodzi o to, ze nero pamieta ostatnia plyte jaka byla wlozona.Jak wlozysz szybsza to zobaczysz, ze pokaze tyle ile mozna na nia nagrac.Wiec nic w tym dziwnego, ze jak nie masz plyty to caly czas jest x24.
|
|
|
|
|
#5 |
|
Bywalec
![]() |
A no to teraz wszystko jasne
|