![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Napędy optyczne CD Tematy poswięcone nagrywarkom i nagrywaniu płyt CD-R/RW |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#1 |
Gość
|
Update Firmware w TEAC W54E z 1.1B
Po pierwsze - czy ta nagrywarka pali CD-RW 700MB?
Bo mi stwierdzila ze "media is not rewritable" i traktowala jak zwykly CDR Po drugie - czy istnieje update firmware dla tej nagrywarki z 1.1B -> 1.1Y i co to daje ![]() Na stronie TEAC'a jest tylko dla 1.0A/B/X -> 1.1Y Tu na CDRinfo jest niby update dla 1.1B->1.1Y ale jest identyczny jak ten dla 1.0... zarowno w komentarzu (This program is exclusively for the CD-W54E with a firmware revision 1.0A. Note that this program cannot be used for the CD-W54E with a firmware revision other than 1.0A/1.0X/1.1B.) jak i porownujac pliki binarnie. Po trzecie albo jest blad w komantarzu albo ja go nie rozumiem: This program is exclusively for the CD-W54E with a firmware revision 1.0A. Czyli tylko dla napedow z 1.0A. ...a potem...(podkreslenia moje) Note that this program _cannot_ be used for the CD-W54E with a firmware revision _other_ than 1.0A/1.0X/_1.1B._ ..... czyli sugeruje ze nie mozna z innymi niz wymienione.... Drugie zdanie zaprzecza pierwszemu bo tam ze tylko dla 1.0A a tutaj ze nie wolno z innymi niz 1.0A/1.0X/1.1B (czyli z tymi wolno niby) Ja juz sam nie wiem :-/ Czy ktos robil update firmware w tym napedzie z 1.1B->1.1Y ? Prosze o kontakt na maila..... algi@astercity.net |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
|
|