![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Napędy optyczne CD Tematy poswięcone nagrywarkom i nagrywaniu płyt CD-R/RW |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#1 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 14.04.2005
![]() |
pliki których nie widzi nagrywarka LiteOn
witam,
mam problem z nagraniem niektórych plików (i nie chodzi tu tylko o jeden rodzaj - są to zarówno *.MP3 jak i te z rozszerzeniem *.JPG). Dokładniej mówiąc, program (Nero6 na nagrywarce LiteOn SOHW 1633SX) widzi niektóre z plików, a niektórych w ogóle...dodatkowo, przy nagrywaniu wyskakuje mi czasem komunikat że dany plik nie mógł zostać zweryfikowany i...przy sprawdzeniu takowego, już po nagraniu faktycznie nie można go otworzyć. czy ktoś może wie, o co chodzi? |
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#2 |
Zaginiony pielgrzym
Data rejestracji: 17.05.2002
![]() |
Błąd weryfikacji to znaczy że nagrywarka wypala z błędami na płycie.
Sprubuj zmniejszyć prędkość zapisu zmienić płyty przeczyścić optykę. Jaką wersję usb masz w komputerze |
![]() |
![]() |
#3 |
Nowy na forum
![]() |
rzecz w tym,że staram się nie nagrywać z maksymalnymi prędkościami, góra 24x. Nagrywarkę dopiero co kupiłem, a USB to 2.0. Niestety,dla mnie większym problemem jest brak możliwości nagrania wszystkich plików
|
![]() |
![]() |
#4 |
Kocham Agnieszke T. !!!
Data rejestracji: 24.02.2003
![]() |
Po pierwsze witam na forum.
Po drugie radze zainstalowac najnowsze nero. Po trzecie sprawdzic aspi i sprawdzic stery od usb. Po czwarte... pisz czy podzialalo. |
![]() |
![]() |
#5 |
Nowy na forum
![]() |
no tak, zapomniałem się przywitać-również witam, mam nadzieję że nie tylko w związku z problemami
![]() Co do softu, to jest ostatni i najbardziej aktualny - tak jak pisałem, to nowa nagrywarka i nowy soft, to samo tyczy się sterów pod USB no i punktu o ASPI to tu się gubię...o co chodzi? |
![]() |
![]() |
|
|