![]() |
A jeszcze parę dni temu były po 19 zł/10szt (Ostrobramska). Z kolei w Carrefour Wileńska są po 17,90 :)
|
w Warszawie w Media Markt tez jest promocja - 15.9 za 10 sztuk:P
I z tego co widzialem to maja tego duuuuuuzo. Wyglada na to, ze Pastele juz niedlugo beda ogolnie dostepne:) |
sayan napisa***322;(a)
Media Markt Wrocław - 1,59zł Makro Wrocław - 1,57zł Moja Dziura - 2zł :( Warszawa => Giełda - 1,59zł :) Piękna cena, piękna płytka :D |
Media Markt Wrocław - 1,59zł
Makro Wrocław - 1,57zł Moja Dziura - 2zł :( i cą naprawde dobre :) |
No to ja polecam M1 w Krakowie, Pastele sa po 1,59 zł ....
Cena calkiem pyszna:-) |
Re: Re: Verbatim Pastel disc
Cytat:
|
Re: Verbatim Pastel disc
Cytat:
|
Cytat:
|
super
Verbatim jaki by nie byl to bedzie najlepszy!! takze kupuje je jak mozesz i nagrywaj na nich na bank nie bedziesz zalowal!!
================================================== =================== pozdrv Micio www.piatal.prv.pl gg: 2543258 ================================================== =================== |
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Które Verbatimy są lepsze? Pastel, Metal Azo czy Super Azo?
|
Ale sie dzisiaj ucieszylem jak wszedlem do sklepu a tam paste(y)lki leza, pytam po ile... 2,60zl... yyy co tak drogo? no nic, biore 1 do sprawdzenia.. ide do nastepnego sklepu 10 metrow dalej... pastelki po 2zl... no tak to juz lepiej, wzialem wieksza ilosc.
wielbie ;) plytki od Taiyto (albo jakos tak) Corporation, TDK Ultra Reflex (z niebieskim spodem) tez od Taito (;)) i swietna sie sprawowaly na mojej konsolce (a wybredna jest strasznie) |
Cytat:
|
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 03:05. |