![]() |
Tylko gdzie te cholerne pastele dostac? w moim miescie (koszalin) na prozno ich szukac. nie wiem, moze sie kiedys pojawia.
a moze daloby sie w jakims sklepie i-netowym zamowic? co prawda zamawianie plytek przez net to chyba nie najlepszy pomysl ale w akcie desperacji moglbym sie zdecydowac. zna moze ktos taki sklep? |
Cytat:
|
Cytat:
|
dlaczego pastele są tylko w slimach...buuuuuuu......do cdaudio takie pudełka są niepraktyczne...:(
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
W gliwicach
zaraz za GCH kupuja chyba cale Gliwice :) 1,40 same cdki (Verb) 700MB, bez zadnego pudelka, DataLife , 24x ale pala sie 40 (40125W) :). Kupowalem tez Platinumy po 1,10zl ale te 30 groszy za jakosc na jednej cd moge zaplacic.
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Pastele są lepsze od AZO. Nie tak znowu wiele, ale lepsze. :) Idealne do wszystkich nagrywarek. :)
|
Cytat:
Czyli jednym słowem warto je kupować? A jak się mają Pastele do Azo jeśli chodzi o jakość? |
Cytat:
Mi bardziej się podoba Colour. Tak czy inaczej, u mnie Pastel'e są po 2 pln w slim'ie :( |
Re: ta
Cytat:
|
Ja kupiłem od goscia na giełdzie. Ale widziałem w tej samej cenie w Carrefour przy ulicy Rozdzienskiego i w Makro.
|
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 23:26. |