![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Napędy optyczne CD Tematy poswięcone nagrywarkom i nagrywaniu płyt CD-R/RW |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#1 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 17.10.2001
![]() |
Co mozecie mi powiedzec na temat LG GCE 8160B
Jak w temacie. Nie interesuja mnie inne nagrywarki.
Pytam bo nie znalazłem testu tej nagrywarki na tej stronie www.cdrinfo.pl |
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#2 |
Wyjadacz ;)
Data rejestracji: 31.05.2001
![]() |
Jak wszystkie LG - kiepska mechanika. Reszta cech użytkowych - zaskakująco dobra.
|
![]() |
![]() |
#3 |
Gość
|
Dla mnie jest super, choc lepszy jest Teac no i niedościgniony Plextor
|
![]() |
#4 | |
Gość
|
Cytat:
![]() ![]() od 3tygodni pali 40 plytek dziennie i nie nażekam(niejeden plextor nieytrzymal tyle)polecam pozdro |
|
![]() |
#5 | ||
Wyjadacz ;)
Data rejestracji: 31.05.2001
![]() |
Cytat:
Nigdy mechanika LG nie była zbyt dobra - tzn. nie żeby ZAWSZE i WSZYSTKIE źle chodziły, ale często po dłuższym lub krótszym czasie użytkowania pojawiają się problemy. Można mieć szczęście, można go nie mieć. Jeżeli ma się pecha, można trafić i na walniętego Plexa, ale w przypadku LG to prawdopodobieństwo jest o wiele większe, i temu nie zaprzeczysz. Pozdro.6 |
||
![]() |
![]() |
#6 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 31.01.2002
![]() |
moja lg dziaua bez problemu i nigdy nie zawiodua, poza tym wcześniej tesh miauem lg8 i była ok, kuzyn ma lg12 i jest spoko, moze po prostu lg jest doożo więcej na rynku i stąd "więcej" awarii, ale generalnie jakby to przeliczyć na procenty to może mniej? jush się sam pogubiuem... ale LG jest OK,
|
![]() |
![]() |
#7 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 24.07.2002
![]() |
Jeżeli chodzi o mnie to niemogę nażekac mam już ją ponad 2 lata i chula,z tym że wypalam srednio 1 płytkę dziennie
![]() Pozdro ALEX-77 |
![]() |
![]() |
#8 |
mów mi więcej :P
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 17.02.2003
![]() ![]() |
temat o wszystkim i o niczym
![]() Szukales tak na seriwsie to i na forum poszukaj. Wpisz np. w wyszukiwarce "LG" jeśli chcesz sie dowiedziec tylko o LG. Zanzaczam, że jeśli ta dyskusja zmieni się w popularną dysusje o LG, albo LG vs. Reszta Świata temat zamkne. Wsytarczy troszke się cofnąć w archiwum i mamy interesujący nas temat. Ja LG polecam, sam jestem b. zadowolony. Model o który pytasz jest troszke starszy i bardzo chwalony, niektórzy nawet mówią, że nagrywarki LG skończyły się na 16X były one bardzo dobre i nieżadko ludzie mają je do dziś i działają. Inna sprawa, że jak chcesz kupić używaną to musisz uważać.
![]() nie załatwi wszystkiego "FLOTA", tak myślącego uważam za przegranego! Ostatnio zmieniany przez CIAPEK : 27.05.2004 o godz. 01:24 |
![]() |
![]() |
#9 |
-=| GodFather |=-
Data rejestracji: 30.04.2003
![]() ![]() |
Jezuuu, temat sprzed prawie 3 lat
![]() Ciapus, chyba nawet nie zauwazyles ![]() Ten typek juz napewno nie jedna nagrywarke kupil ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Formatowiec...
Data rejestracji: 03.08.2003
![]() |
Ja osobiście mam Lite-on ale moj kuzol (mieszka 20 kroków ode mnie) ma tego LG i powiem ci że nie jest zadowolony. CZasem jest dobrze czasem jest źle. Ja bym polecał Ci TEAC, LITE-ON lub hp
#11 | |
mów mi więcej :P
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 17.02.2003
![]() ![]() |
Cytat:
![]() W takim razie pytanie do ALEX'a-77 co skłoniło Cie do odświeżenia tego tematu? ![]()
![]() |
|
|