![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Napędy optyczne CD Tematy poswięcone nagrywarkom i nagrywaniu płyt CD-R/RW |
Zobacz rezultaty głosowania: Co myslicie o CDRWIN 5.0 | |||
Jest swietny |
![]() ![]() ![]() ![]() |
1 | 7.14% |
Dobry |
2 | 14.29% |
Taki sobie |
1 | 7.14% |
Raczej "zły" |
2 | 14.29% |
Beznadziejny |
8 | 57.14% |
Wszystkich głosów: 14. Nie możesz oddać głosu w tej sondzie |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#1 |
Stały bywalec ;)
Data rejestracji: 26.10.2002
![]() |
![]()
Jakos nie moge w tym programie zadnej plyty skopiowac. moze dlatego ze mam tylko naper cd-rw a nie mam cd-romu. wogole ciekawy jestem co myslicie na temat tego programu.Jak ktos wie jak skopiowac w tym programie plyte jak sie ma sama nagrywarke to niech napisze.A i nie hodzi mi o starsze wersje 3.x i 4.x tylko o 5.x.
![]() Ostatnio zmieniany przez kepin : 27.10.2002 o godz. 15:17 |
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#2 |
Gość
|
Bardzo dobry! Do czasu pojawienia sie Nero, podstawowy program do wypalania plyt!
Nawet obecnie, wiekszosc "piracka" preferuje CDRWin! Po prostu wymaga nieco wiekszych umiejetnosci i czasu, niz np. Nero, ale zapewniam cie, ze potrafi bardzo duzo i robi to bardzo dobrze! (jakos go lubie i mam do niego sentyment) |
![]() |
#3 |
Były user
Data rejestracji: 08.04.2002
![]() |
no tak, moze i preferuje, ale chyba Yahol nie zauwazyles ze pytanie bylo o wersje 5.0... a nie 3x czy 4x ktore sa duzo lepsze od 5tki....
#4 | |
Gość
|
Cytat:
Wyglupilem sie, przepraszam! |
|
![]() |
#6 |
Data rejestracji: 06.04.2002
![]() |
Przeciez to bylo juz wiele razy - wersja 5.0 nie jest produkowana przez GoldenHawk tylko przez inna firme, ktora po prostu uzyla tej nazwy. Ostatnie oficjalne wersje CDRWin to 3.9b i 4.0a
|
![]() |
![]() |
#7 | |
WeldMaster
Data rejestracji: 16.08.2001
![]() |
Cytat:
CDRWIN w wersji 5.xx. Prosze nie mylić tej wersji programu z CDRWin'em (wersje 3.xx oraz 4.xx) firmy GoldenHawk. Opisywana wersja 5.xx jest produktem firmy Engelmann napisanym na licencji firmy Padus (to ci od DiscJugglera). Z kolei dystrybucją oprogramowania zajmuje się firma Disc4you. >>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>Info z CDRinfo<<<<<<<<<<<<<<<< |
|
![]() |
![]() |
#8 |
Stały bywalec ;)
Data rejestracji: 26.10.2002
![]() |
Powiem wam ze juz wiem jak plytke skopiowac. nie jest to takie proste jak np w Nero ale teraz jak juz wiem jak to jest to proscciutkie i wogole polubilem ten programik. plytke z audio przegrala sie bardzo ladnie zero zgzytow.
![]() |
![]() |
![]() |
|
|