![]() |
moja przegladara nie widzi takiej nazwy hosta :( czy tez macie problem?
Krzysiobal - moze daj text w poscie? |
hej, oho - co tu sie dzieje :)
Artykuł gotowy, zamieściłem na mojej stronie, możecie poczytać tu: http://www.krzysiobal.terramail.pl/oth/artikul.txt zalety tego rozwiązania: płytę odzyskujesz w SWOJEJ NAGRYWARCE, bez żadnych programów do odzyskiwania, gdyz one i tak Ci nie pomogą. Zapraszam do lektury i prosze w tym poście pisać ewentualne problemy i komentarze. |
co niektorzy pewnie niecierpliwie ;)
potem pojawi sie oczekiwany artykul! brzmiacy: "nalezy wyslac plyte do labolatorium ontracka" || |
Cytat:
nadal niecierpliwie czekamy... :D btw, fajna ilosc postow mam, mr_spock tez okragla liczba ;) |
ehhh niech kolega Krzysiobal się pojawia i zacznie wreszcie zaklęciami rzucac bo robi się temat o napięciu, które rośnie itp. ;)
|
to pewnie jakas prowokacja, jakis forumowicz zalozyl sobie drugie konto i teraz ze smiechu sie poklada. :D
|
Cytat:
|
... napiecie rosnie... :D
|
... też już dobrą chwilkę przebieram nóżkami.
|
tez czekam z niecierpliwoscia na ta godzine zero
|
To o ktorej dokladnie bedzie to jutro??
prometeusz |
Dokladnie bgn, sprawdze jak najszybciej i podam wyniki. Czekamy na ta recepte :)
|
tylko opisz to pomalutku i ze szczegolami - mozesz byc pewny, ze wiekszość z nas natychmiast będzie Twoj sposob testowalo i zamieszczalo swoja opinie
|
pisz pisz, choc watpie w efekty
nie dlatego ze w ciebie nie wierze po prostu problem ma brode dluzsza niz krasnale u Tolkiena a nikt go nie rozwiazal jeszcze w domu... |
Cytat:
|
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 23:53. |