![]() |
nie tacy kozacy obiecywali metody odzyskiwania danych z CD-RW i co .... i dupsko :blee:
|
Dobra dobra, nie róbcie sobię jaj. Jutro to zamieszcze, bo muszę dokłądnie napisać, żeby nie było wątpliwości. Już to testowałem i działą OK, jedyną wadą jest to, że nie zawsze można odzyskać strukturę plików i katalogów z dysku, ale zawartość danych będzie odzyskana, jeśli oczywiście nic na tym CD nie zostało zapisane od czasu skasowania metodą szybką
|
Cytat:
Cytat:
|
to sie nazywa prowokacja :P
|
a ja myśle ,że nie wiesz :)
|
Ech....co Cie bedziemy motywować;)
Jesteś na Forum poświeconym nagrywaniu płyt CD więc pisząc taki post pomagasz innym w rozwiązaniu różnorakich problemów - w tym wypadku z odzyskaniem danych ze skasowanej CD-RW - więc wydaje mi się, że sam powinieneś się zmotywować to jego napisania ;) Sami pomagajmy innym w marę mozliwości i pomagajmy gdy o to ktos poprosi (również w miarę możliwości);) BTW: Witamy na Forum;) |
wiem jak odzyskać skasowaną cd-rw
wiem jak odzyskać skasowaną płytę cd-rw. Mogę wam powiedzieć (nie potrzeba żadnych specjalistycznych programów). Oczywiście odzyskać się da tylko skasowaną metodą szybką. Mogę wam napisać, jednak sporo jest pisania, więc zmotywujcie mnie do tego :cool:
|
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 23:53. |