![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Napędy optyczne CD Tematy poswięcone nagrywarkom i nagrywaniu płyt CD-R/RW |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#1 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 15.09.2002
![]() |
Win XP i SP1-problem z integracją
Przejrzałem wszystkie archiwalne tematy dotyczące XP + SP1 i nie znalazłem odpowiedzi na następujący problem:
przy próbie zintegrowania xp i sp1 (wg "przepisu" cdinfo) wyskakuje błąd już przy próbie rozpakowania sp1: Plik xpsp1.exe połączony jest z brakującym eksportem NTDLL.DLL:strstr. . Czy ktoś się orientuje co jest nie tak? (mam win98se) PS.Gry, programy i win98 działają bez problemu ![]() |
![]() |
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#2 |
Wyjadacz ;)
Data rejestracji: 08.04.2003
![]() |
A jestes pewny ze to sp1 ci sie dobrze sciagnelo ?
Skad je sciagales bo jakos dziwnie sie nazywa - powinno cos w stylu xpsp1a_pl_x86.exe ? Ja integrowalem i nie bylo problemu. Sprawdz jeszcze czy napewno rozpakowujesz dobra komenda. Ale ja bym stawial na uszkodzone archiwum.
![]() |
#3 |
Koordynator
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 03.03.2003
![]() |
moim zdaniem zle ci sie skopiowala plytka wina ... musisz probowac az do skutku, ja nie maialem problemow
![]() |
#4 |
Bywalec
Data rejestracji: 24.04.2003
![]() |
Upewnij się że jest to wersja PL
![]() |
#5 | |
Bywalec
Data rejestracji: 15.10.2002
![]() |
Re: Win XP i SP1-problem z integracją
Cytat:
Najprawdopodobniej masz uwaloną płyte z xp
![]() |
![]() |
#6 |
Nowy na forum
![]() |
Ad. postu 1 i 3.
Napisałem, że chce zintegrować xp i sp1 wg "przepisu cdrinfo". Jakbyście przeczytali ten "przepis" to wiedzielibyście, że nazwa plku sp1-"xpsp1.exe" jest wersją "skróconą" nazwy (dla ułatwienia)"sevice pack win xp xpsp1_pl_x86.exe". Pliku nie ściągałem tylko dostałem na płytce od kolegi, który ten plik zainstalował u siebie (bez problemów). Ad. 2 Nawet nie próbowałem kopiować płytki wina-bo nie mogę rozpakować sp1 i zintegrować z xp... ![]() Proszę o niezabieranie głosu przez osoby które nie wiedzą o co chodzi. PS. Nie zamieszczałbym tego tematu przd uprzednim sprawdzeniem w archiwum Forum czy tam nie ma na niego odpowiedzi. Jak również przed spawdzeniem pliku, zgodności wersji etc. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Wyjadacz ;)
Data rejestracji: 08.04.2003
![]() |
Hmmm
Cytat:
![]() |
![]() |
#8 |
Bywalec
Data rejestracji: 24.04.2003
![]() |
Ja u siebie operację rozpakowywania servicePacka wykonywałem za pomocą POWER ARCHIVERA (bezboleśnie).
![]() |
#9 | |
Nowy na forum
![]() |
Cytat:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Nowy na forum
![]() |
Temat zamykam. Dostałem rozwiązanie tego problemu.
PS. SP1 można rozpakować bez problemu RARem. PS2. Dla ciekawych-SP1 można zintegrować z XP (chodzi o wypalenie płytki ze zaktualizowaną wersją XP) tylko pod WIN XP (w artykule traktującym o tym nie ma o tym wzmianki). Ja mam win98se i stąd ta niezgodność bibliotek. |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|